SL 26/27 H:4 | Fenerbahçe 1-2 Beşiktaş | MS | 5 Eylül | beIN Sports 1

Vallahi şiir gibi top oynadı kara kartalım, tebrik ediyorum. Haysiyetsizlere nasıl top oynanır gösterdiler. Hele ikinci yarı ezim ezim ezdi bjk. 1-4, 1-5 gibi bir skorla da bitebilirdi.

Bu akşam modumuz budur :asd:

Biz bazen diyorum takıma fazla mı yükleniyoruz bunları izleyince bizim takımla kıyaslıyorum bizim eleştirdiğimiz halimiz bile bunlardan iyi durumda yav
Ahmedim Fener vasat, vasatı kıstas almamak gerek. Bizim kıstasımız Sporting orayı görmemiz gerek.

Bizim takımda barış ve apo toparlanırsa bide şu Lesley ummadık taş hesabı olursa ligi kırar atarız

bjk nin oyuncu kalitesi bize en yakın takım fark olsada ligde 2. olurlar. biz çok mu sistem takımıyız yok çoğu maçı oyuncu kalitesiyle alıyoruz bunlar da peşimizden gelir.

Birisi Kerem Şerefsizoğlu'na en çok penaltı alan takımın kendileri olduğunu söylesin. Bunlar kafalarında paralel bir evren kurmuş, orada yaşayıp burada yalan yanlış bile isteye algı yapıyorlar. Bıktık şu pislik camiadan.

Image 5.09.2026 at 16.36.webp

Biz böyle öne geçseydik takım dururdu, sonra defans panik yapmaya başlardı, sonra önde olduğumuz halde defans arkasına adam kaçırır yetişemez golü de yerdik

Bjk farklı anlarda nasıl oynaması gerektiğini hocaları oynatıyor, maç boyu da hem diri hem sakin kaldılar
Bazı oyuncuları vasat da olsa takım oyunu oynadıklarından iyi atak, iyi defans yapıyorlar, ortada hep kalabalıklar, tempoyu ayarlıyorlar, hurra saldır yapmıyorlar

Geri
Üst Alt