SL 26/27 H:4 | Fenerbahçe 1-2 Beşiktaş | MS | 5 Eylül | beIN Sports 1

Kutucu konusunda katılıyorum kutucudan daha iyi olduğu doğru ama yine kötü oyuncu ya bizlik değil kesinlikle.Baris-yunus varken 2 de yabancı olmalı orası.Suan mesela baris-yunus-oguz-sane olsa baya kötü hat bence
Yoo değil bence, bek rotasyonuna da sokardın sonra bir yabancı kontenjanı hakkın olurdu.

Barisi satip Oguzu alacaktin iste asla su isleri dogru yapmiyoruz

Kaloriferci irfancani çıkarıp Keremi aldığı an maçı kaybetti
Devre dengede gidiyordu Keremi kanada atıp ortaya Greenwood alınca orta saha tamamen düştü
Beşiktaş 3e 2 orta sahayı eline geçirdi
Çünkü Greenwood gezgin oyuncu gelip irfancan gibi o göbeği kapatmadi Irfan en azından dengeliyordu
Ismaili alip Kanteyi biraz one atsa maçı fener kaybetmezdi kaybetse bile ezilmezdi
Tamamen hoca hatasıdır

Çoruma başaka bile panik yapıp saçma sapan goller yedik, onu diyorum
Biz sakin kalamıyoruz, öne geçtik mi takım duruyor, sonra panik yapmaya başlıyoruz
Defansta ortasahada sağlam pozisyon alarak karşılayıp alınca sakin paslaşarak ve atağı tamamlayarak oynayamıyoruz
Panik olmaktan çok gevşeklik var. Çoğu maçta konsantrasyon problemi yaşıyoruz. Skor alınca ciddiyeti kaybediyoruz. 4 sene üstüste şampiyon olmuş ligde galibiyet rekorları kıran takım Çorum a falan panik olmaz.

Gençler maçı sonrası bu mağlubiyet kötü oldu bir daha zor mağlup olurlar buradan büyük ders alırlar çok erken mağlup oldular diyen vardı nerde o?

Arkadaşlar kış öncesi kaleriflerimin su damlattığını fark ettim. Çevrenizde güvendiğiniz kaleriferci var mı?!!!
Bi tane var ama şuan dolu, muhtemelen Ekim gibi boşa çıkar, Süleyman abinin kahveye uğra o zaman, bulursun orada

Hakem tarafından sürekli kollanmaktan futbol oynamayı unutmuş fenerliler.
Aslinda çok iyi yorum. Kendilerini yere atmaktan adamlarin oyunun temposunu düsürüyorlar, bu kendi oyunlarinida etkiliyor. Ayakta kalip pas verip öne çikmak varken, yere düs, düdük çalsin, rakip itiraz, sen ayaga kalk ve o bir saniyelik pas yerine duran oyun duran top

Aslinda çok iyi yorum. Kendilerini yere atmaktan adamlarin oyunun temposunu düsürüyorlar, bu kendi oyunlarinida etkiliyor. Ayakta kalip pas verip öne çikmak varken, yere düs, düdük çalsin, rakip itiraz, sen ayaga kalk ve o bir saniyelik pas yerine duran oyun duran top
Aynen oyle. Adamlar ceza sahasi cevresinde ve icerisinde faul almak icin surekli kendilerini yere atiyor. Mesela dun Goundizi karaktersizi ilk yarida ceza sahasina girecekken hafif cekmeyi hissetti ve ceza sahasi icine dogru atti kendini penalti almak icin. Halbuki ayakta kalsa iceri girip pas verecek. Bunlara direk "kendinizi atin, hakemler verecek" diye soylenmiyorsa ben de birsey bilmiyorum. Bir ara rakip duran top kullandiig zaman fenerliler kendini yere atiyordu hakem de faul verip fener oyuna basliyordu.

Geri
Üst Alt