SL 26/27 H:5 | Beşiktaş 3-0 Erzurumspor | MS | 11 Eylül | beIN Sports 1

ilhan götkılı ve 3-0
Haset ediyorsun sanırım. Biz en son ne vakit böyle genç bir oyuncuyu alıp da hatırı sayılır süre verebildik? Yönetim-teknik ekip-scout bakımından tarihte birlikte daha uzun süreyle görev yürütüldüğü bir dönem de yokken üstelik...

Hocalari iyi oldugu icin bu sezon tek rakip besiktas olur bize, fener simdiden kaos orzamina girmek üzere

BJK nin iyi gitmesi evla gibi. 2 ezeli rakibinin gerisinde kaldıkça Aziz fosilinin iş daha da zorlaşır, o giderse de tam kaos ortamına girer haramzadeler. BJK nin işini H2H bitireceğimize dair kuvvetli bir hissiyata sahibim.

Haset ediyorsun sanırım. Biz en son ne vakit böyle genç bir oyuncuyu alıp da hatırı sayılır süre verebildik? Yönetim-teknik ekip-scout bakımından tarihte birlikte daha uzun süreyle görev yürütüldüğü bir dönem de yokken üstelik...
ne alaka yav kötü mü dedim çocuğa ;D

Feneri yenmeleri güzel oldu ancak bizim de hem Trabzon’u hemde beşiktasi yenmemiz lazım ki bir işe yaramış olsun .
Bu arada Beşiktaş ın oyununu beğeniyorum topa oyuna sokmayı biz 4 senedir yapamaz iken bu bjknın antrenörü 3 ayda öğretti kötü oyuncularına

Kerzurum kumeye

Ara transfer donemi bir cilginlik edip yuklu borclanirlarsa parasut bile kurtaramaz

Hatay gibi olur sonu

Geri
Üst Alt