Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.847
- 26.392
- 3.448
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
önce sane için şunları kaçırması nasıl hocanın suçu bana bunu izah et ben de dediğini kabul edeyim. Sane pozisyonlara girmiş. Kariyerinde 3 sezon var double double yaptığı 2 si city deOsimhen'i ayırdım zaten ama sorun Osimhen yokken bu iki oyuncuyu daha efektif kullanması gerekirken hiçbirini oynatmaması. Sane'yi verimsiz kullanması da Okan hocaya yazar bu adam Bayern'de her sene double double yapıyordu ne oldu da bu kadar formdan düştü. Aynı şekilde Leao'dan verim alamazsa ne olacak yine Yunus-Barış kanatlarıyla mı tüm sezonu oynayacağız. Zaha, Ziyech, Zaniolo, Sane bunların hepsi mi kötü futbolcu ?
önce sane için şunları kaçırması nasıl hocanın suçu bana bunu izah et ben de dediğini kabul edeyim. Sane pozisyonlara girmiş. Kariyerinde 3 sezon var double double yaptığı 2 si city de
Zaha,Ziyek evet kötüler zira bizden sonra baya mahalle topçusu kıvamındalar.
Zaniolo geldikten 6 ay sonra doğurcak karı gibi ben gideceğim diye tutturdu bunu niye hep unutuyorsunuz onu anlamıyorum.
Edit: Leao yu atlamışım
bize gelmeden sakatlandı bu adam 4 hafta antrenman yapmadı. Sahaya atıp tekrar sakatlandığı zaman yine suçlu hoca olacak değil mi?
Mac ne olur ustad duyum var miYurt dışı oranlarında Kocaelispor için tehlikeli oranlar verilmiş. 1-1 veya 1-2 gibi görünüyor. Kadro saatlerinde güncellenir oranlar ama zor maç gibi bu oranlara göre.
Sara'yı ligde iyi başladığı için kesmem de Barış'ı kesinlikle ilk 11 başlatmam. Barış konusunda eleştiririm.
Mac ne olur ustad duyum var mi