⚽ SL 26/27 H:5 | Galatasaray 1-0 Kocaelispor | MS | 13 Eylül | beIN Sports 1

Osimhen'i ayırdım zaten ama sorun Osimhen yokken bu iki oyuncuyu daha efektif kullanması gerekirken hiçbirini oynatmaması. Sane'yi verimsiz kullanması da Okan hocaya yazar bu adam Bayern'de her sene double double yapıyordu ne oldu da bu kadar formdan düştü. Aynı şekilde Leao'dan verim alamazsa ne olacak yine Yunus-Barış kanatlarıyla mı tüm sezonu oynayacağız. Zaha, Ziyech, Zaniolo, Sane bunların hepsi mi kötü futbolcu ?
önce sane için şunları kaçırması nasıl hocanın suçu bana bunu izah et ben de dediğini kabul edeyim. Sane pozisyonlara girmiş. Kariyerinde 3 sezon var double double yaptığı 2 si city de

Zaha,Ziyek evet kötüler zira bizden sonra baya mahalle topçusu kıvamındalar.
Zaniolo geldikten 6 ay sonra doğurcak karı gibi ben gideceğim diye tutturdu bunu niye hep unutuyorsunuz onu anlamıyorum.

Edit: Leao yu atlamışım
bize gelmeden sakatlandı bu adam 4 hafta antrenman yapmadı. Sahaya atıp tekrar sakatlandığı zaman yine suçlu hoca olacak değil mi?

Barış sağ kanat oynarsa ilk 11 çıkmasını bir nebze kabul ederim, en azından son şansı olur. Aksi takdirde diğer mevkilerde oynatılırsa ağır söverim.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gs maçlarında skor verenlere bakış açımız :

27129 (20).webp

önce sane için şunları kaçırması nasıl hocanın suçu bana bunu izah et ben de dediğini kabul edeyim. Sane pozisyonlara girmiş. Kariyerinde 3 sezon var double double yaptığı 2 si city de

Zaha,Ziyek evet kötüler zira bizden sonra baya mahalle topçusu kıvamındalar.
Zaniolo geldikten 6 ay sonra doğurcak karı gibi ben gideceğim diye tutturdu bunu niye hep unutuyorsunuz onu anlamıyorum.

Edit: Leao yu atlamışım
bize gelmeden sakatlandı bu adam 4 hafta antrenman yapmadı. Sahaya atıp tekrar sakatlandığı zaman yine suçlu hoca olacak değil mi?

Sane hiçbir zaman bitiriciliği iyi bir futbolcu olmadı ki. Bayern'de de City'de de harcadığı çok pozisyon var.

City zamanındayken hep derdim bu kamilde ne arıyorlar Bayern niye bu kadar para verip geri aldı diye. İyi futbolcu ama kafamızdaki oyuncu değil. Biz istiyoruz ki çalımlasın herkesi bitirsin. Sane hep çalımlayıp bitiremeyen adam oldu.

Bizde ne hikmetse çalımı çok zorlamıyor zorladığında da atıyor peşine takılıyor milleti zaten. Teknik heyetin bu adamdan faydalanma yolunu bulması lazım. Yeri mi değişir mevcut yerinde roller mi değişir ama bir şey yapılmalı.

Kötü oyuncu değil. Tabanı belli tavanı belli. En kötü tabanından faydalanmayız bir yolunu bulup.

Geri
Üst Alt