⚽ SL 26/27 H:5 | Galatasaray - Kocaelispor | 20:00 | 13 Eylül | beIN Sports 1

gs'ın ideal orta sahası torriera-sara-batrakov'dur. bu 3lü olabildiğince birlikte oynamaya devam etmelidir. alternatif oyuncular ilerleyen dakikalarda değerlendirilebilir gayet.

bunu da derken, başka kimi yenemedik ki? ilk hafta bir çorum var o da 5-6 atılabilecek bir maçtı, iyi bitiremedik, olmadı.
Kocaeli’yi geçen sene yenemedik üstüne iç sahada 3 maçın 1ini zoraki kazanmış olacağız yenemezsek, niye her yazdığımı alıntılayıp kulp buluyorsun anlamadım?

İstersem yarın fark atsak da izlemem, benim kararım.

eski kaptan diye maçtan önce selçük'a plaket verme filan gibi bi yumoşluğa girilmez umarım. başımızdakiler rize başkanını da her maçtan önce bambularla filan ağırlyordu zira.

Kocaeli’yi geçen sene yenemedik üstüne iç sahada 3 maçın 1ini zoraki kazanmış olacağız yenemezsek, niye her yazdığımı alıntılayıp kulp buluyorsun anlamadım?

İstersem yarın fark atsak da izlemem, benim kararım.
her yazdığına kulp bulmuyorum ya neden böyle dedin ki? tesadüf oldu iki başlıkta da gördüm katılmadım yazdım öyle sohbet olsun diye. istersen izlemezsin tabi de bu şekilde bir reaksiyon vermeni garipsedim açıkçası. :)

göztepe maçının ikinci yarısı itibariyle ideal orta sahmızı bulduk ve oyunumuz git gide yükselmeye başladı. çorum maçında transfer döneminin olumsuz havası vardı malesef takım üzerinde ona rağmen 4-5 atabilirdik belki de şanssızlık oldu. ligde sadece 1 beraberliğimiz var ya bunu da yenemezsek diyince anlayamadım ondan dedim.

Sıkıntı maç her türlü. Avrupa deplasmanı dönüşü+ osimhen yok + karşıda dirençli bir rakip var. 3 puan altın değerinde bu maçı alıp ts maçında 1 puana oynamalıyız.

her yazdığına kulp bulmuyorum ya neden böyle dedin ki? tesadüf oldu iki başlıkta da gördüm katılmadım yazdım öyle sohbet olsun diye. istersen izlemezsin tabi de bu şekilde bir reaksiyon vermeni garipsedim açıkçası. :)

göztepe maçının ikinci yarısı itibariyle ideal orta sahmızı bulduk ve oyunumuz git gide yükselmeye başladı. çorum maçında transfer döneminin olumsuz havası vardı malesef takım üzerinde ona rağmen 4-5 atabilirdik belki de şanssızlık oldu. ligde sadece 1 beraberliğimiz var ya bunu da yenemezsek diyince anlayamadım ondan dedim.
Erzurum dışında rahat maçımız yok bence.

Osimhen sakatlanmasa Başak da kolay geçerdi muhtemelen.

Yarınki maç o yüzden kritik.

Avrupa‘da sacma bir yenilgiden sonra böyle bir mac icin heveslenmek zor geliyor nedense

Umarim Selcuga puan vermeyiz yine

Erzurum dışında rahat maçımız yok bence.

Osimhen sakatlanmasa Başak da kolay geçerdi muhtemelen.

Yarınki maç o yüzden kritik.
maç oynanmadan bu fikir alışverişini yapmak daha değerli. skorlar alındıktan, işler sonuçlandıktan sonra zira pek anlamı kalmıyor. ben ideal orta sahamızı bulduğumuzu düşünüyorum. erzurum maçında bile iyi futbol göremedim ben ama göztepe 2y + başak + sporting maçlarında oynanan oyuna gayet okeyim. osimhen elbet büyük bir güç fakat hafta geçtikçe oyunumuzun osi'siz de olsa ligde galibiyetler alacak seviyeye geleceğini düşünüyorum. aksi de olabilir tabi futbol bu. kimler nerelerde puanlar bırakabiliyor. kocaeli'yi de yeneceğimizi umut ediyorum.

Sakin olalım arklar

Çabamızın adı gs

Bu haftada yine milimetrik ofsayttan golümüz iptal olursa VAR denen sisteme artık sövmeye başlarım

Kocaeliyi yenemeyeceksek Barca maçına bence hiç çıkmayalım

Geri
Üst Alt