Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 37.348
- 64.383
- 3.473
2 maç 4 pts almalıyız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bravo veli abigs'ın ideal orta sahası torriera-sara-batrakov'dur. bu 3lü olabildiğince birlikte oynamaya devam etmelidir. alternatif oyuncular ilerleyen dakikalarda değerlendirilebilir gayet.
bunu da derken, başka kimi yenemedik ki? ilk hafta bir çorum var o da 5-6 atılabilecek bir maçtı, iyi bitiremedik, olmadı.Bunu da yenemezsek muhtemelen bana müsaade derim birkaç ay kaçarım.
Kesilen ortalara barış yine kafaşata denerse yenemeyizBunu da yenemezsek muhtemelen bana müsaade derim birkaç ay kaçarım.
Kocaeli’yi geçen sene yenemedik üstüne iç sahada 3 maçın 1ini zoraki kazanmış olacağız yenemezsek, niye her yazdığımı alıntılayıp kulp buluyorsun anlamadım?bunu da derken, başka kimi yenemedik ki? ilk hafta bir çorum var o da 5-6 atılabilecek bir maçtı, iyi bitiremedik, olmadı.
her yazdığına kulp bulmuyorum ya neden böyle dedin ki? tesadüf oldu iki başlıkta da gördüm katılmadım yazdım öyle sohbet olsun diye. istersen izlemezsin tabi de bu şekilde bir reaksiyon vermeni garipsedim açıkçası.Kocaeli’yi geçen sene yenemedik üstüne iç sahada 3 maçın 1ini zoraki kazanmış olacağız yenemezsek, niye her yazdığımı alıntılayıp kulp buluyorsun anlamadım?
İstersem yarın fark atsak da izlemem, benim kararım.
Erzurum dışında rahat maçımız yok bence.her yazdığına kulp bulmuyorum ya neden böyle dedin ki? tesadüf oldu iki başlıkta da gördüm katılmadım yazdım öyle sohbet olsun diye. istersen izlemezsin tabi de bu şekilde bir reaksiyon vermeni garipsedim açıkçası.
göztepe maçının ikinci yarısı itibariyle ideal orta sahmızı bulduk ve oyunumuz git gide yükselmeye başladı. çorum maçında transfer döneminin olumsuz havası vardı malesef takım üzerinde ona rağmen 4-5 atabilirdik belki de şanssızlık oldu. ligde sadece 1 beraberliğimiz var ya bunu da yenemezsek diyince anlayamadım ondan dedim.
maç oynanmadan bu fikir alışverişini yapmak daha değerli. skorlar alındıktan, işler sonuçlandıktan sonra zira pek anlamı kalmıyor. ben ideal orta sahamızı bulduğumuzu düşünüyorum. erzurum maçında bile iyi futbol göremedim ben ama göztepe 2y + başak + sporting maçlarında oynanan oyuna gayet okeyim. osimhen elbet büyük bir güç fakat hafta geçtikçe oyunumuzun osi'siz de olsa ligde galibiyetler alacak seviyeye geleceğini düşünüyorum. aksi de olabilir tabi futbol bu. kimler nerelerde puanlar bırakabiliyor. kocaeli'yi de yeneceğimizi umut ediyorum.Erzurum dışında rahat maçımız yok bence.
Osimhen sakatlanmasa Başak da kolay geçerdi muhtemelen.
Yarınki maç o yüzden kritik.
3-0 yahut 4-0 gibi net bir skorla almazsak Gsyi bırakırım.
Jk güzel top oynuyor oraya duhul olurum