⚽ SL 26/27 H:5 | Galatasaray - Kocaelispor | 20:00 | 13 Eylül | beIN Sports 1

Maçın anahtarı erken gol
Bir şekilde o golü atacaksın elleri ayaklarına dolaşacak Baris Forvet oynarken nasıl gol atacağız oda ayrı konu Puan kaybı bekliyorum.
Tahmini skor 1-1

Lesley Nhaga Batrakov mu denense acaba

çetin bir rakibe karşı, son derece zorlu bir maç.

kötü zamanda yakaladılar bizi yine, barış sane deniz ve leao nun iyi oynamasına kaldık. taraftarın takımı itmesi bu maç çok önemli

Rotasyona karsi degilim hatta dogru sekilde kesinlikle yapilmasi gerektigini düsünüyorum avrupa öncesi ve sonrasi ama üc oyuncu dan fazlasi bana göre zarar yani buna göre hareket etmek lazim

Sakatlik ve yorgunluk problemi olan oyuncularimiz bence az cok belli

Jacops,lemina ve osimhen cok fazla mac oynamaktan kas sakatliklari yasiyorlar bu yüzden cl öncesi sonrasi dogru kullanmak lazim

Ikisi zaten sakat suan

Ugurcan
Sallai Sanchez Abdulkerim Eren
Torreira Sara
Yunus Batrakov Leao
Deniz

Ya daha sezon başındayız ve çarşambadan pazar gününe 4 gün gecmis. Rotasyona gerek olmamalı bence. Sadece performans düşüklüğü icin değişiklik olmali. Sane mesela kesin yedeğe çekilmeli.

Ya sakatlıklar, ya şamp ligi ya da puan tolerasyonu olan zamanlar denk geliyor bunlara. Sporting i yenseydik ciddiyetsizlikten net puan verirdik de, yarın işi ciddiye almak zorunda bizimkiler

Allah ım konuyu biliyorsun, şikecilere gülmeyi nasip etme amin.

bunların düşmalığı apayrı ne jkye ne tescillilere böyle değiller. Bence birileri sağlam primliyor bize karşı. Sakin kalıp 3 puanı alalım yeter. Ciddiye alınacak şeyler değiller.

Pazar gunku maclari beklemek de zor oluyor. Bu Kocaeli'ne koymak da farz oldu.

Geri
Üst Alt