Cengiz Kahraman
10 Numara!
- 7 Aralık 2016
- 11.738
- 7.573
- 988
Bein gösterme gereği duymadı.İyi izleyin fbnin lehine pozisyonları nasıl tekrar tekrar göstetdi.Penaltı değil miydi o
Tam bir onursuz bu bein ama gören varmı tabiki yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bein gösterme gereği duymadı.İyi izleyin fbnin lehine pozisyonları nasıl tekrar tekrar göstetdi.Penaltı değil miydi o
Keramettin TANRIVERDİ' Alıntı:
Neyine abartıyorum adam auta atıyor mal gibi... o pozisyonu bizden biri atamasa ana avrat söverdin buna eminim...Abartma ya 0.35 xg o pozisyon kaleci iyi kapattı
Gol atmasıyla ne alakası var ki fb bastıracak zaten kontra yapabilirlerse yaparOrhan hoca topculardan çok koştu kenarda
Skor ne olursa olsun helal olsun
Antep 1 tane atsa kontraya çok uygun kadrosu var
2 ye bile gidebilir
Orta sahadaki sarı kartliyi oyundan alması lazim
Hakem ilk fırsatta atar
Valla görmedim ama sanki adamın ele çarpıyor gibş geldi. Dur bir geri sardırıp bakayım..Bein gösterme gereği duymadı.İyi izleyin fbnin lehine pozisyonları nasıl tekrar tekrar göstetdi.
Hacı ne anlatıyon ya penaltıdan daha netAbartma ya 0.35 xg o pozisyon kaleci iyi kapattı
Serdar dursun var birde Stewart diye biri var leşHalil den başka forvetleri yok mu la antep in?
Yok ya ayağına gelmişBein gösterme gereği duymadı.İyi izleyin fbnin lehine pozisyonları nasıl tekrar tekrar göstetdi.
Bu adam birde sorescuya birşeyler oluyor aynı pozisyonlarda Göztepe maçında gole çevirdilerMaxim birazdan bir kırmızı yiyerek görevini tamamlar
Vedat kişisel olarak değil ama çıkamadıkları içinHakem yardım etmezse puan kaybetme ihtimalleri çok yüksek herifler ağır ezdi, Vedat sıkıntı çıkarır mı 2.yarı çok sanmıyorum.