- 22 Ocak 2010
- 53.422
- 34.408
- 3.073
Orkunun siyah sütyeni belli oluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cacık olmaz tsdenTs de bence yeni hocasıyla yarışa girer
kütük van erciş mi
Oynadığımız oyunu genel olarak beğeniyorum. Özellikle bu sene pozisyon bulma ve hücum konusunda geçen seneden daha iyi olduğumuzu düşünüyorum. Lakin pres şemasında bir değişiklik yapılmaya çalışılmış ama o da hiç tutmuyor ve bu da saha yayılımını bozduğu için defansif olarak sezona çok kötü girdiğimizi ve bu arada hocanın bunu düzeltmesi gerektiğini düşünüyorum. Peki bu senenin kötü savunması ile geçtiğimiz sezonlarda onca engele rağmen yaşattığı şampiyonluklarda insanın emeğini yok sayarken senin aklından ne geçiyor mesela?Zaten basta Gomis goturdu sonra Icardi forma girince bir daha formayi kaptirmadi hatta ligde olmayan bir seviye farki getirdi forvet hattina. Bende onu diyorum, o gelmeseydi 38 yasindaki Gomis ve Seferovic ile o sampiyonluklar gelmezdi. Diger oyuncular kotuydu manasi cikmasin oyle bir sozum yok sadece Icardi faktoru buyuk bir etkiydi lig icin. Hele ilk sezonundaki oyunu suan videolara bakinca daha iyi anliyoruz. Zaman gecince bazen unutuyoruz bunlari.
Sen oynadigimiz futbola bayiliyorsan zaten konusmaya degmez kor korune savunup duruyorsun herifi, futbol mu oynuyoruz biz gercekten ? Izlerken keyif aliyormusun bu takimdan? Her hafta ayni golleri yiyince aklindan mesela ne geciyor.
kudurBu italyan hoca müsvettesi bu gece istifa edecek. Skora bak rezalett
Sen zencilere bakıyordun Orkun sasirttiOrkunun siyah sütyeni belli oluyor