Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.837
- 26.221
- 3.183
Başkanına lafı sokmuş İtalyan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslan abim çatır çutur gercekleri söylemişsinIsin ironi tarafini bir kenara birakirsak 6 resmi macta yedigimiz gollerin cogu hep birbirinin kopyasi. Kimse aga bu nedir demiyor? Nerden biliyorum bunu? Cunku her mac ayni mallik saha icinde devam ettigi icin buyuk ihtimal Kasimpasa macinda yine benzer bir gol yeriz.
Bu mac konusunda hocayi derin analizlerle konusmak istemiyorum sinir etmeye basladi herif beni cunku, kac senedir defans kurgusuna onem vermedigi o kadar belli ki boyle bir teknik direktore bu kadar sans ve imkan verilmesine ragmen takim bir turlu level atlayamiyor.
Dua etsin once Icardi, sonra da Osimhen geldi ayagina yoksa simdi Basaksehir'in basinda olurdu max.
Bu sezon sampiyon yapar mi bilemem ama yapar veya yapmaz artik seneye kan degisikligi sart bize.
Terimi getiriyordu erden timur son anda metin özturk denen herifin dediği olduIcardi değil Gomis olmasa zaten ilk 3 - 4 maç puan alamıyorduk. Sonrasında Özbek ve çevresi Faruk Süren gibi hocanın arkasında durur muydu emin değilim. Galiba getirirken de isteksizlerdi.
Marsilya macinda ilkyari perişan olacaklardıSözde uçan kaçan beşiktaş'ın haftada 2 maç çıkaracak hali yok. Bu kadar abartanlar susabilir biraz.
Daha önce 6'da 6 filan gidiyorduk. Sadece 1 UCL maçı oynadık ve şimdiden 5 puan katbettik.Cok iyi oldu, ikinciyiz ama puanlar esit. FB, BJK ve TS'ye puan farki var. Corum disinda bence bizim sorunumuz yok tablo olarak. Oyun olarak işi ciddiye alırsak kendimize geliriz. Bu macta iki takim da guzel oynadi ama BJK biraz da talihsiz, iki tane 35 metreden gol yedi herifler. Bizim TS senaryosuna benzeyecekti az kalsin. Simdi dinlenip Kasimpasa macini ciddiye alma zamani.
Daha önce 6'da 6 filan gidiyorduk. Sadece 1 UCL maçı oynadık ve şimdiden 5 puan katbettik.