SL 26/27 H:6 | Fenerbahçe 8-0 Eyüpspor | MS | 20 Eylül | beIN Sports 1

Bence bunun sebebi nabzın hep yüksek olması. Ön alanda yunusu izleyin camdan dışarı çıkmaya çalışan sinek gibi ordan oraya depar atıyor top gelince de vuramıyor. Hepsi için geçerli bu. Dil dışarda güç kalmıyor.

Kız ismet gibi topa vuruyorlar sonra

Buna hem katılıyorum hem de bi şerh düşücem heis, dinlenik vaziyetteyken de topa iyi vuramıyoruz bence.

Ya bi kere şöyle ceza sahası önünden gelişine zbam diye çekilen bi gol izlemeyeli yıllar oldu sıkıldım

Maçı izlemiyorum izlemeye de niyetim yok skoru da az çok tahmin ediyordum ama şimdi gördüm, nasıl gol atılıyor görüyorsunuz demi

Sane debbek dübbek dışarı
Barış langır lungur uzaya
Yunus ciyuuuuu yandan auta
Sara tıngır mıngır çizgiye bile geçemedi auta dahi gitmedi
Davinson kafa lönkkkkk üsten dışarı

Gol nasıl atılır bir komisyon kurup bizim mıymıntalara ders verdirmek gerek başka yolu yok bu işin

Buna hem katılıyorum hem de bi şerh düşücem heis, dinlenik vaziyetteyken de topa iyi vuramıyoruz bence.

Ya bi kere şöyle ceza sahası önünden gelişine zbam diye çekilen bi gol izlemeyeli yıllar oldu sıkıldım
En son beğenmediğimiz Kaan Ayhan'ın Göztepeye attığı frikik golünü hatırlıyorum

Daha yakın tarihli Yok hafızamda

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim en çok sinirime giden şey şu

Neden hep aynı taktik

Bayern maçına çıkarız aynı taktik

Liverpool deplasmanına çıkarız aynı taktik

Ts deplasmanına çıkarız aynı taktik

Neden başka taktik yok bizim takımda

Neden arkadaş bunu bir Allahın kulu sorsun yaa

4 yıldır söylüyorum inandıramadım
Başka taktik bilmiyor çünkü
Çalıştırdığı diğer takımlara da bakın, hep yarma gibi adamlar seçiyor ki fizik üstünlüğüyle bir şeyler yapabilsinler, isterse kalas olsun farketmez
Deli gibi koşsunlar dursunlar

Defansta paslaşırken alıyor, bekliyor, veriyoruz ağır
Pası da öyle yavaş atıyoruz ki top gidene kadar rakip tekrar yerleşiyor
Ama dediğin gibi basıcaz diye öyle saçma sapan yoruluyoruz ki büyük ihtimal top dolaştırırken azcık nefeslenmeye çalışıyoruz
Ben o yavaş paslardan yoruluyorum yav Başakşehir maçında torreiranin atığı Golden bu takım çok atar ama denemiyoruz bile

4 yıldır söylüyorum inandıramadım
Başka taktik bilmiyor çünkü
Çalıştırdığı diğer takımlara da bakın, hep yarma gibi adamlar seçiyor ki fizik üstünlüğüyle bir şeyler yapabilsinler, isterse kalas olsun farketmez
Deli gibi koşsunlar dursunlar
Yaa vallahi çıldıracağım

Dün Ts geçiş oynadı mesela

Yaa kardeşim geçişte bile adamlar set çalışmış belli

Yaa bizim set oyunu zaten yok

geçişte de bir planımız yok Allah ne verdiyse

4 senedir bir tane organizasyon oluşmaz mı yaa

Tertemiz delirmelik yeminle

O da Leao’nun akıllığıydı, 2-3 maça onu da takımın geri kalanına benzeteceği için öyle de atamayız bence
Barış orda topu beklemiyordu bile düşün. Gelen topa şaşırdı herif. Topu sürüp gitmekten başka birşey bilmiyor artık. Çalışmıyor bu takım hicbirsey. 5 e 2 oynuyorlar herhalde

fb şampi

Biz halen tek orta saha ile oyunu domine etmeye çalışalım

Sonra neden kanatlar çalışmıyor diye soralım

Arkadaş adam ne orta saha düşmanı çıktı yaa

Geri
Üst Alt