- 12 Ocak 2013
- 52.559
- 62.407
- 4.323
neyi ispatlamaya çalışıyon renktaş anlamadım mağlup olduğumuz maçta mı oluyor hoca olup olmadığı 4 sezondur bu maç mı ölçü.Neyi yoruyoruz ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neyi ispatlamaya çalışıyon renktaş anlamadım mağlup olduğumuz maçta mı oluyor hoca olup olmadığı 4 sezondur bu maç mı ölçü.Neyi yoruyoruz ?
Ilk sane cikarleao ve yunus dökülüyor ama dokunamıyor
Once senin takim 80 metre depar adan adami tarlada kosar gibi bos arazi vermeyecek. O takimin ne isi var o kadar ileride onu bir dusunsun kenardaki herif.Hayır ama önce kalecin doğru düzgün yer tutacak ve karşı karşıya topu engelleyecek Nübel'in sene başından beri yaptığı ve bizim Uğurcan'ın yapamadığı gibi.
Ne yapacağına dair fikri yok kiBu okan'ın en çok şu huyundan nefret ediyorum. Takımı şanzıman dağıtınca izliyor
Bizim düşündüğümüz neyi uyguladı sayın okan hocamBaris yerine leao forvet oynasa daha mantikli
Kadro dışı mi yani top oynanmayinca? Adam kalmaz takımda o zaman çocuk olmaBerkan’ı boşa yollamışız onun kadar top oynamıyor en azından Berkansa sadece koşuyordu 10 m tl alıyordu
Once senin takim 80 metre depar adan adami tarlada kosar gibi bos arazi vermeyecek. O takimin ne isi var o kadar ileride onu bir dusunsun kenardaki herif.
Ben yenilgi bekliyordum yaBütün hafta bu maçı bekledi millet