⚽ SL 26/27 H:6 | Trabzonspor 4-0 Galatasaray | MS | 19 Eylül | beIN Sports 1

Şu an ligin en çok gol yiyen 7. takımıyız.

Büyük rezillik.
Geçen senenin sonundan belliydi böyle olacağı. Aynı kadro oynuyor nolacaktı ki.
Apo, Lemina, Torreira, Yunus çok iyiymiş gibi bunlara yedek alıyoruz. Bunları yedek bırakacak adam alın diye yalvardık.

Sara ve Yunus muhteşem ikili şov yapmaya devam ediyorlar

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

okan yüzümden belliki ban yiyecez çoğu ranktaşımla birlikte okanzedeler olarak bir başlık bari buluşsak

Nedim gidip olayi saptirma, kaleci yuzunden yenilmiyoruz bugun senin takimin bir oyun oynamadigi icin bu hallerde. Gidip kaleci yuzunden yeniliyoruz dersen bos bosuna konusmayalim.

Kaleci işin çok önemli bir parçası. Milli takımın elenmesinin ana sebebi Uğurcan değil ama önemli bi sebebi. Ama kimse bunu kabullenemiyor.

Büyük kaleci dediğin bu tarz takımlarda takımı oyunda tutar. Uğurcan'ın yediği golleri tebrik etmekten maçı yorumlayamıyoruz

Yönetime mi mesaj veriyor oynatmıcam bunları mı diyor Ben istemedim mi diyor ne yapıyor bu hoca. 3-0 gerideyiz orta alana savunmaya müdehale yok bitecek zaten maç 30 dk kaldı.
Var bi sıkıntı var.

Abi senin basindaki hocan maci kazanmak istemiyor nasil hala motive olabiliyorsunuz aklim almiyor...Su maca Sara- Sane - Leao 3 lusunu birlikte baslatmak yenilgi demektir zaten..
Sara'nin da topcu falan olmadigini umarim herkes anlamistir..Duran top disinda herif koca bir hic

İhtiyaç olan tek şey Deniz - Barış değişikliği idi artık oyun lehimize Okan Hocam tebrik ederim.

Geri
Üst Alt