⚽ SL 26/27 H:6 | Trabzonspor 4-0 Galatasaray | MS | 19 Eylül | beIN Sports 1

Nasıl dört şampiyonluk için övüyorsak şimdi de yermek gerekir elbette hocam yunustan 10 no olmaz şimdiye kadar böyle bir yenilgi almadığımız için anlamadın galiba ama artık anlamışsındır umarım
İkincisi sara denen adam ağır ve etkisiz orada olmuyor oraya umarım bunu da anlamışsındır
Üçüncüsü Abdülkerim miadını doldurmuş biri artık bitsciabu diye biri alındı ya hani umarım onu da bir denemen gerektiğini anlamışsındır
Son olarak ise bu takıma ekmek gibi su gibi sağlam bir 6 nın lazım olduğunu taraftar bas bas bağırmasına rağmen anlamadın aldırmadın geberik leminaya güvendin bak nerede o lemina bugün umarım bunu da anlamışsındır da ocakta gereğini yaparsın

Ilkay da su bira gobegini bir eritemedi. Nasil bir antrenman yapiliyor bu takimda?

Dostlar 1-0 ya da 4-0 yenilmek arasinda fark goremiyorum.

Yanlis taktikle ciktik ve bu hatamizin bedelini odedik

Karsimizdaki takimin ve zihniyetinin ne oldugu meydanda

Goreceksiniz fenere karsi yoklari oynarlar tek dertleri biziz

Hakemlere zaten hic girmiyorum..

Bazen hayatta boyle gunler de var
Yeterki biz hatalarimizdan ders alalim

Sane'den kurtulmamız lazımken yenisini diğer kanata aldık.
Aynen öyle oldu. Akillanmada yok. Zaha tete ziyech. Yapamiyorsun kanat oyuncularla daha neye kanat aldiriyon. 442 oynatmali kanatsiz daha cok orta sahaya yakin olani. Baska birseyi oynatamaz. Bi yerden iyi oldu bu yenilgi. Hepsine samar. Bi taraftan yönetim almadiklari orta saha ile diger taraftan oynattigi futbolla hoca.

tek tekrar verildi spiker "ve Kırmızı Kart" dediğinde ... ben oyuncuya çıktı sandım bir an VAR müdahele etti diye

bizim hocaya çıkarmış :D
pozisyon geçti atış kullanıldı hemen tekrarlarını verdi. Başımızda dursun gibi bir adam olduğu sürece yayıncı kuruluş fbtv olarak takılmaya devam eder.

Got Savic simdi ozur diliyon. Hiyar. Herif ayrica mac icerisinde Fabinho'ya agzi kapali bir sekilde bir seyler dediydi.

Salah iyi topçuda hiçbir önlem alınmamışki başımızda hoca yok daha ilk dakikadan belliydi hep bomboştu, birde bjk, fb maçlarında görmek lazım orada boş alan bulabilecekmi bakalım.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gol lazımken elindeki tek sf yi çıkaran adamdan hocalık bekliyoruz

Bir de bu Eren Elmalı nedir abi kurtarıcı olarak giriyor sürekli sol bek olum bu adam nedir bu Eren sevdası

Gerideysen Kazımcan girer abi illa sol bek değişecekse
ne kurtarıcılığı abi yunus barış eren apo tayfa oynamış olsun işte

Geri
Üst Alt