⚽ SL 26/27 H:6 | Trabzonspor 4-0 Galatasaray | MS | 19 Eylül | beIN Sports 1

Barcelona maçını düşünemiyorum. Yamal, Rapinha, Adeyemi, Jesus, Pedri, Rodri aman Allah'ım. Kabus gibi.

Şu rezil oynadığımız maçta bile trabzon inaılmaz boşluklar verdi yemin ediyorum kocaeli filan burada kapanır kontradan yener bunları. 2 yürüyen kanat bomboş orta saha ile birde sürekli atak oynatıyorsun hayırdır lan mahalle maçı mı bu? Biraz bekle merkezi 3 le birde öyle dene ?

Bu maglubiyetin acisini basimizdaki TD ve yardimciilarinin nin kovulmasi veya istifa etmesiyle unuturum. Biraz öncede dedim, bu zamana kadar sayisiz lisansli ürün, forma vs aldim. Ulan benim bu klube verdigim katki, klübede kulaklikla oturan sari gözlüklü adamdan fazladir.

Salahın en en etkili yönü bu zaten resmen adam 3 tane atsın diye taktik yapmışız böyle bir rezillik olamz abi. 10 dk daha olsa 2 tane daha yerdik

Belki kizanlar olacak ama cok sanssiz ve basit hatalardan goller yedigimiz icin böyle bir skor ortaya cikti,oysa oyun kesinlikle skor ile örtüsmüyor

Macin hic bir aninda birakmadik,kostuk mücadele ettik pozisyon ürettik

Ilk golde yunus’un yaptigi hata amatör seviye de yapilmaz

Ücüncü golde sanchez’in sakarlik,bir iki mac iyi oynuyor insanlarin gözüne giriyor oysa bir stoper icin haddinden fazla sakar,daha sezon yeni basladi ve dört golde bireysel sakarliklari var

Yok mu 4-0'ın hatrına 2 günlük izin ya da milli araya giderken 1 hafta versinler keyiflerine baksınlar hak ettiler.

Sanırım böyle bir rezillikte küfürsüz geceyi uzun süredir tamamlamiyordum, iyiden iyiye takımdan ümidi kesmişim herhalde. Hala mesaj yazabildigime göre, bu sene bitmez.

yav salahı al koy bize bak bakalım orta sahanın gerisinde her maç topla buluşup alıp topu kaleye götürmesi gerekince ne oynuyordu.Millet bitik adeyemi falan alıp topçu yapıyor, oyuncuya dokunacaksın sistemini değiştireceksin bu kadar basit.Trossard mrossard bile gelse bize bir halt yiyemezdi yarın şu takıma al semenyo getir 3 maç sonra millet söver.Barış'ın iyi hali gibi taa orta sahadan alıp topu götürüp bir şeyler yapacak , üstüne 50 maç aynı şekilde devam edip yorulmayacak adam almadığın sürece bir halt olmaz bizdeki kanatlardan.Yada gidip prime ronaldinho filan getireceksin.50 tane adam geldi düzgün katkı bir barıştan geldi yani demekki senin oyunun bir garip

Adamlar her baskımızdan rahat ötesi çıktılar
Topun peşinde koşarken yorulduk zaten
Sebebi Sara’nın adamı hep bomboştu ve hep o adamla çıktılar
Sara geçen hafta da rezaletti
10. dakikada “ya baskıyı bırak, ya Sara’yı uyar, ya da yapmıyorsa çıkar” diye basbas bağırıyordum evin içinde

Belki kizanlar olacak ama cok sanssiz ve basit hatalardan goller yedigimiz icin böyle bir skor ortaya cikti,oysa oyun kesinlikle skor ile örtüsmüyor

Macin hic bir aninda birakmadik,kostuk mücadele ettik pozisyon ürettik

Ilk golde yunus’un yaptigi hata amatör seviye de yapilmaz

Ücüncü golde sanchez’in sakarlik,bir iki mac iyi oynuyor insanlarin gözüne giriyor oysa bir stoper icin haddinden fazla sakar,daha sezon yeni basladi ve dört golde bireysel sakarliklari var
Hocam yapma, 50-60 metre bomboş top sürüp gol attılar, taktik mi bu? Bireysel hata diye hantal apoyla Salah eslestirilir mi? Savunma rakip sahanın ortasında durur mu 3. dkda? Tek olayı bu olacağı belli Trabzon'un, onacu girince de top sisirecekler belli. Şansla zerre alakası yok. Uğurcan da normal formuna dönünce iş bitti. Ha üstüne şut çektiğimiz onananin kurtarışlarıni şansızlık diyorsan o kadar da kalecilik yapsın o seviyedeki oyuncu. Bizimki her geleni buyur etti

Takımın toparlanacağı varsa, git-gelli bir oyun sonucu tek farkla mağlup olmaktan daha hayırlı olmuştur bu hezimet belki de. ''Kadro ve oyun olarak GS bu ligin üzerinde'' saçmalığından bir an önce silkinip sıyrılmamız gerekiyor zira. Geçen yıl oynanan 34 lig maçından bir elin parmakları kadarını sayamamıştım o minvalde; aksini iddia eden varsa buyursun tek tek söylesin. Hatta artırıyorum; oyun üstünlüğünü net aldığımız maçtan daha fazlasını, çoğu vasat-zayıf rakipler oynamıştı. Bireysel marifetle kazanılan maçlar bu gerçeği hep örttü, görmek isteyen gördü, istemeyen mastürbasyona devam etti...

Sara geçen hafta rezaletti, öncesi de kötü ama bu hafta ilk 11
Yunus 10 no’da haftalarca denendi olmadığı tescilli ama bu maç 10 no’da
Barış forvette kaç maç denendi olmadığı tescilli ama oyuna forvet olarak alınıyor. Sonra olmadığı tekrar görüşünce bari Leao geçsin diye yeri değiştiriliyor
Aslında baya komik lan

Geri
Üst Alt