⚽ SL 26/27 H:6 | Trabzonspor 4-0 Galatasaray | MS | 19 Eylül | beIN Sports 1

Şu kanatlara bak yav 😃 Salah - Sane - Leao 2-3 sene önce şöyle 1 Süper Lig Maç'ı izlersin denildiğinde herkes kahkaha atardı bence yav 😃

Reis öne hızlı topçuları dizmiş. Kendi sahasında bekleyeceklerdir.

Reis,samsun da oldugu gibi geride kalabalik bekleyip kontra oynayacak gibi ,okan hocam lazyoya ozel oyun düşünmüştür umarim gecen yılki rezillikten sonra

Bari saneyi 10a çek yunusa sağa gecsin

Yunusu destekleyen biri olarak söylüyorum son maçlarda beğenmiyorum. Üzerine koyamıyor ve şu haliyle yetersiz bana göre. Hep Barış Alper eleştiriliyor da Yunus da müthiş oynamıyor

Ugoçukwu torreira önlerinde batrakov sağda yunus solda leao şeklinde çıksak top azami şekilde bizim ayağımızda kalırdı. Şu çıkan 11’le oldukça git gelli maç olacak sanki

Baris in bu takimda en uygun oynayacagi yer bence sag bek.

Sallai gibi dümdüz biri yerine o kanadi teknik( Sane) ve yipratici (BAY) olarak Upgrade yapmaliyiz.

Barış bekten başka yerde oynayacak yeteneğe sahip değil attıkları da çok mücadele ederek
Fiziği de bitik olunca hiç çekilmiyor

Tomas Reyizin tercümanı Meety & Cheesy youtube kanalındaki elemana benziyor.

Toreira Fabinho
Sara Melih
Yunus Muci
Leao Saviolo
Sane Salah
Deniz Franculio

Sane Salah hariç hepsinde kadromuz çok daha iyi artık bu macida kazansın Okan hocam
Ayrıca Kalecimiz ve Stoperlerimizde Trabzondan daha iyi

ts savunması berbat bir takım, her türlü gol pozisyonuna gireceğiz bir maçta bitirme yüzdemiz yüksek olsun lütfen.

25 milyon verip transfer yapıyorsun, haftalardır antrenman yaptırıyorsun ama şu maça 11 çıkaramıyorsun. 30 milyonluk sağ bek kronik sakat ve kadroda yok, 25 milyonluk 10 numara yedek. Sizin ben planlamanıza atlayayım.

Baris in bu takimda en uygun oynayacagi yer bence sag bek.

Sallai gibi dümdüz biri yerine o kanadi teknik( Sane) ve yipratici (BAY) olarak Upgrade yapmaliyiz.
Asil düz olan Barış Sallai oyun kurmada var pas işinde var ters kademe var bunlardan vazgeçip Barışı oynatmak aptallık olur. Rotasyon felan için yapılır anca

Gol pozisyonuna gireriz girmesine de atabilirmiyiz orasını bilemem.

25 milyon verip transfer yapıyorsun, haftalardır antrenman yaptırıyorsun ama şu maça 11 çıkaramıyorsun. 30 milyonluk sağ bek kronik sakat ve kadroda yok, 25 milyonluk 10 numara yedek. Sizin ben planlamanıza atlayayım.

Transfer planlamasında sorun olmakla beraber 25 milyon euroluk oyuncu bizde ilk 11 oynayacak diye bir kaide yok.

Bugün 25 milyona Yunus'u da Barış'ı da alamazsın.

Batrakov net şekilde Yunus'un gerisinde.

E Sane'yi de kaybetmemek için bugün Barış'ı kesip Sane'yi oynatmış.

Koskoca sezon, bu mantıkta tüm sezon Batrakov sürekli ilk 11 oynamalı.

Her oyuncunun zamanı gelir, yeri gelir Batrakov da üst üste ilk 11 oynar mesela Yunus düşer vs

Geri
Üst Alt