⚽ SL 26/27 H:6 | Trabzonspor 4-0 Galatasaray | MS | 19 Eylül | beIN Sports 1

Leao yeni sane. Belki iyi oyuncu olabilir ama bu adam bu tip oyunculari oynatamiyor. Zaten genelde oyun planida yok ama oynatacagi kanat savsaci tip olmali. Bu senenin icine sicilicagi alinmayan orta sahadan belliydi, hala torreira saradan medet umuyorlar. Bu sene sampiyon olamayiz bu belli, bari cle okadar para vermeseydim, bu senden birsey cikmayacagini bildimiz halde para harcadik birde.

Keşke salah'ı alsaymışız ben isteyen tayfandandım, bu sene yaş muhabbeti yapan herkesi rezil rüsva ettiler kante ve salah çılgın atıyorlar.
Salah yürüyerek 20 tane atar demiştim
40 yaşında ki mwakwe nin kucağa aldığı ligteyiz
Salah hırslı topçu Sane Leao gibi eli belinde dolanmiyor

Rezil bir Okan buruk yönetimi ile daha bizlerleyiz. Kaçıncı bu rezalet. Motive edemiyor takimi asla eğer vitrin maçı değilse.

Geçen seneki ts daha iyiydi o maçta valla bu salaklara gol atamamak için aptal olmak lazım kaç tane pozisyon bulduk 4e 4 falan cidden

1 gol yiyince niye dunyanin sonu gelmis gibi davraniyor takim bunun cevabini vermeli okan. Gerci kendi takimdan önce panikliyor. Hocasi böyle olan takimi da böyle oluyor

Sallai’nin götünü topa dönmesinden bıktım artık.Sara’nın hımbıllığından,yunusun sanenin vurdumduymazlığından bıktım.Okanın futbol bilmemesinden bıktım.

Kalecisi Onana 6 numarası Fabinho olan takıma da deplasmanda haldır huldur basmak saçmalık bu arada. Orta sahada kümelensek hiçbir şey yapamazdı Trabzon kendi kendimize yenildik.

O değilde denizmidir nedir adam oyunun o sunda bile değil
Takım gebermiş bari sen zorla ki iyi takımda iş yaparım işığı ver ula

Osimhen yoksa bizde oyun ya da taktik yok ancak bayılmıs basaksehire, kocaeline gucun yetiyor. Sezon basından beri oyun falan yoktu bugun iyi bile oynamayan trabzon icimizden geciyor. Deniz falan da Galatasarayın forveti falan olamaz niyeti iyi ama gerisi yok.

Tamam arkadaslar adam bir hata etti

Yanlis taktikle ortaya cikti

Rakip gercekten iyi bir takim degil
Biz cok kacirdik ve pozisyonu verdik

Simdi bundan sonra ne yapabilirsek yapacagiz

Saskina donecegimiz bir mac olur
2005.webp

Fabinho tüm orta sahayı kucağı aldı hoplattı 45 dakika. O hoca müsveddesi de kenarda izledi.

cok büyük rezıllık ama daha kötü kısmı mac sonu yine birsürü bahane bulacak ve 1.bahane osimhen yoktu filan.

O değil de Osimhen Nijerya maçlarında 11 çıkarsa fena söverim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt