⚽ SL 26/27 H:6 | Trabzonspor 4-0 Galatasaray | MS | 19 Eylül | beIN Sports 1

Geçen sezon sonlarına doğru kaç defa dedik orta saha ve defansın toptan değişmesi lazım diye. Burada bilirkişi arkadaşlar takım iskeleti korunmalı demişlerdi, alttan alttan Dursun'u savunuyolardı. Kına yaksınlar.

hemen okan hocam oyuna, ugocukwu, batrakov ve bitsu alacak, uçacağız, sonuçta bir yaz transfer sezonu boyunca onları bekledik, çok zordu almak malum, ancak sonlara doğru alabildik

Keşke salah'ı alsaymışız ben isteyen tayfandandım, bu sene yaş muhabbeti yapan herkesi rezil rüsva ettiler kante ve salah çılgın atıyorlar.

Bizi bitiren şu ego oluyor neymiş efendim 4 sene üst üstte şampiyon olmuşuz da eee geçen sezon leş ötesi futbolla olduk rakip hata yaptığı için aynı hataları bu senede yapıyoruz bu maç değil Çorum maçı, Göztepe maçı, Başakşehir maçı şu an bu puanda olmamız bile mucize dua edelim Osimhen sakatlanmasın.

Bu kadronun en az %60'ı değişmeliydi ne vereceği soru işaretli adama 30 m euro gömdük şu an sahada bile değil.

İlk golde Yunus o kadar maçta değil ki öyle tehlikeli bir yerde rastgele bakmadan top atıyor
2. Golde Sane o kadar maçta değil ki rakip beki top alıp şut atarken Sane 20 metre gerisinden maçı izliyor
3. golde takım o kadar maçta değil ki daha önce de Upurcan pas atacak adam bulamadığı halde herkes eli belinde bekliyor, Sanchez de adam çalımlamaya kalkıyor

Sara o kadar maçta değil ki her önde basışımızda trabzon Sara’nın tutması gereken adamla bomboş sahasından çıkıyor

Bu hem verilen taktiğin kurulan organizasyonla alakasız olması, hem takımı maça hazırlayamama

Şu takımdan 3 tane yediniz ilk yarı yazıklar olsun ya
deplasmana boşuna gidiyoruz her maç 3 yenir mi lan

okancıların mental de baya sıkıntılı bu arada ismail kartal istifa etti diye millet sportingten 3 yiyen adamın konusuna girip övdü yav bu normal bir davranış mı yani yazmayayım dedim o gün de bugün yazayım bari ne alaka abi , tayyibe akpliler bu kadar tapmıyor yav

Bu takim da sane gibi topun degerini asla bilmeyen bir adam var,biz gittik onun sol kanat modelini getirdik

Kaybettikleri her top kalemizde tehlike

Ikisi ayni an da sahada olduklari sürece böyle maclari fazlasiyla yasayacagiz

Geri
Üst Alt