⚽ SL 26/27 H:6 | Trabzonspor 4-0 Galatasaray | MS | 19 Eylül | beIN Sports 1

Böyle devam ederse Salah'a yatsıyı kıldırmış olacağız.

Leao maça çok soğuk kalıyor; sanki takıma son anda hariçten katılmış gibi.

Lan ne dağılıyorsunuz gerizekalılar niye dağılıyorsunuz??? Kanatlardan beklere yardım gelmeyeceği belliydii zaten... kanatları nasıl işlediler adi herifler... Hem sane hem leao kaldırır mı okan bu takım? Şimdi ne halt ediyorsanız edin...

Kimi oynatsak berbat saneyi kesiyoruz barış berbat,barışı kesiyoruz sane berbat kim oynasa dökülüyor elde oyuncu kalmadı kimi oynatip sövelim acaba

Min. 6'lık maç ilk yarıdan. Defansın bokluğunu mu, orta saha'yı mı, ilerdeki topçuları mı, Okan'ın oyununu mu, çıkaracağı kadroyu mu, yönetimi mi hangisini eleştireceğimi, kime sövecegimi bilemiyorum şu anda.

Zayıf yakalayınca nasıl daha fazlası için birbirlerini yiyor rakip
Adamlar kanın tadını aldı kendilerini parçalıyorlar rezil etmek için
Adam gibi Bir ortasaha almayı akıl edemeyenlerin eseri işte bu

Osimhen olsa da değişmez orta saha bomboş
Toreira 6 olmuyor işte bu adam 8 ilerde basmaya gidiyor Sara zaten savunmada yok Yunus en önde forvette basıyor iki top yapan herkes gol atar
Trabzon'da kismetliydi her vurdukları gol oldu

Takımın oyun planı Yokki Salah koltuk değneği ile bile gol atar bize, sen geçen seneden ders çıkarmadın mı Torreira Sara Yunus orta sahası çıkarıyorsun yazıklar olsun ya

Daha kim Barış sakat değilken Sane oynasın diyorsa ağzına fırıncı küreği ile vurulsun.

Orta saha yok takımda. Sane, Leao, Yunus, Sara ile oynanmaz. Yunus'un 10 numarada olmayacağını hâlâ anlayamayan bir teknik direktörümüz var.

Fatih Terim'in gazına geldi herhalde. Deplasmanda Trabzon maçına Sara yunus Leao Sane dortlusuyle çıkılır mi birader çıldıracağım yaw. Vallahi de billahi de bu adamlardan daha iyi biliyorum futbolu. Bir de takım yönetip milyon kazanıyorlar yazıklar olsun ya.

Geri
Üst Alt