⚽ SL 26/27 H:6 | Trabzonspor 4-0 Galatasaray | MS | 19 Eylül | beIN Sports 1

Bu mac sert falan degil Trabzonun da bir bok oynadigi yok. Maci ciddiye almayan bir insan surusu var sahada. 3. dakikada oyle gol yersen zaten ben bi tatil yapayim modunda oldugun belli. Okan ile de cok alakasi yok, iki pas yapamayan bir ekip. Ve sadece bu forum gibi maci ciddiye almadiklari icin.

Size yemin ederim konsantrasyon olsa bu maci GS en az berabere bitirir, ama bu rahatlikla iki tane daha sokup bizi yollarlar.

Ve ayni TS FB'ye tekrar domalir.

1789840705240.webp

Takım savunması yapamıyoruz. Üstelik bu sorun bu günün değil, yıllardır devam eden bir sorun. Avrupa'da, özellikle deplasmanlarda ezilmemizin nedeni de bu. Yıllardır tek planımız İcardi, Osimhen gibi şapkadan tavşan çıkartacak, ekstra meziyetleri olan adamların ayağına bakmak. İddia ediyorum ligin kalanına Osimhen'siz devam etsek, bırakın şampiyonluğu 2. bile olamayız.

Üzüldüğüm nokta, 8-10 yesekte maç sonu birisi çıkıp gevşek gevşek gülerek Lig maratonu uzun hatalarimizdan ders cikaracaz milli aradan güçlü döneceğiz diyip tatile çıkacak. Sonra bunlar unutulup istifa diyenler nerede diye dalga gecilecek

Deniz de asla iyi bir 2. Hamle yapamıyor ya şu oyunda bireysel performans eleştirmek delilik de çok yordu. Sane'ye zaten girmiyorum valla Ziyechi arattı ya

Ne Sane de ne Leao da suç var, okan oynatamıyor. 4-2-3-1 e takmış başka bir bildiği yok.
zaten leao'ya da sövmeye başlanmış. Anlamıyorum Ziyech Kötü, Zaha kötü, Sallai kanat için yetersiz ama kanat için alnmıştı, Rashica verimsiz, Sane umursamaz, Leao şu bu ne kaldı geriye? Bence artık şu kadar adamdan sonra oyuncu verimsizliği iyiliğini kötülüğünü aramamak lazım.

Lan golü yememize rağmen kötü oynamıyorduk anasını satayım salak salak işler yapıyoruz sonea darmadağın oluyoruz... sokacam yapacağınız işe sizin ya... Ulan şu topa doğrundüzgün şut çekecek adam bile yok herkes dağlara taşlara atıyor kodumun topunu... Yeter ızdırap çektirmeyin bize ya...

olmaz ya isterse 2.yarı sihirli bi el değsin sezonun en iyi 45 dk sını oynayalım 20 tane pozisyona girelim bu takım bu beceriksizlikle 1 tane anca atar. Osimhen varken osimhen sırtlıyordu yoksa gol atcak adam yok işte

Gollerin hepside bizim hatamızdan kaynaklandı. Elim oğlu vuruyor kaleye giriyor biz vuruyoruz dağlara taşlara

Bende şunu anlamıyorum kimi almamız lazım kanat için? Kvara mı Yamal mı? Arada kazalar olabilir ama şu kaza değil taktiksel olarak hazırlanamamak. Icardi Mertens sonrası Osimhen'in ekmeğini yiyor.
İlk şart şu olmalı her zaman. Gamsız ve eli belinde topçu gs'nşn kapısından girmemeli. Diğer özelliklere sonra bakılır. Rashica bile iş yapıyordu bu takımda

Senin elit topçun dağa taşa vuruyor, Saviolo gelip köşeye takıyor topu. Bu mental güç ve hazırlık ile alakalı bir şey. Bu takım Fenerbahçe hariç hiç bir deplasmana iyi hazırlanmıyor sezon boyunca.

İkinci yarı fark daha da açılır şimdiden söyleyim.

Herkes bizim gibi keriz değil derbi de 3-0 yakaladıktan sonra frene basıp testis geçecek.

Geri
Üst Alt