⚽ SL 26/27 H:6 | Trabzonspor 4-0 Galatasaray | MS | 19 Eylül | beIN Sports 1

Bu saçma sapan kalecinin ağzına basma futbolunu iç saha ve Osimhen yoksa bırakmalıyız
Kalecinin ayağı iyiyse birde Fabinho benzeri alıp dönen oyuncu varsa her takim bizi kabak gibi oyar
Geçen seneki samsun maçı aynısı birebir

Lan golü yememize rağmen kötü oynamıyorduk anasını satayım salak salak işler yapıyoruz sonea darmadağın oluyoruz... sokacam yapacağınız işe sizin ya... Ulan şu topa doğrundüzgün şut çekecek adam bile yok herkes dağlara taşlara atıyor kodumun topunu... Yeter ızdırap çektirmeyin bize ya...
Vallahi TS de bir bok yok. Her kontra pozisyon verdik panik atak oynuyoruz çünkü

İlk şart şu olmalı her zaman. Gamsız ve eli belinde topçu gs'nşn kapısından girmemeli. Diğer özelliklere sonra bakılır. Rashica bile iş yapıyordu bu takımda
Yani onca gelen adama rağmen hocanın yanlışı yok mu? bence en büyük gamsız hoca şuan. 10 tane adam gelmiş gitmiş hiç biri tutmamışsa ben artık tutturamayana bakarım.

Yanlış anlama onu bunu savunmuyorum, sadece sorunun ne olduğunu anlamaya çalışıyorum.

Kısa boylu dahimiz hele de elinde en büyük silahları yokken deplasmanda maçı ortasahada kitlemeyi akıl edemedi bi türlü 5 senede. İnanılmaz gerçekten

Lan golü yememize rağmen kötü oynamıyorduk anasını satayım salak salak işler yapıyoruz sonea darmadağın oluyoruz... sokacam yapacağınız işe sizin ya... Ulan şu topa doğrundüzgün şut çekecek adam bile yok herkes dağlara taşlara atıyor kodumun topunu... Yeter ızdırap çektirmeyin bize ya...
Ve bu kaçıncı

Yıllardır hep benzer maçlar yaşıyoruz

Forumun evvela şunu anlaması gerekiyor bu takım 1 , 1.5 yıldır doğru düzgün top oynamıyorsa değil Okan Fatih hoca olsa derhal gönderilmeli, tabi plansız yönetimi unutmamak lazım onlarda defolup gitmeli

Apo,davinsonu kesecek bi stoper , 6 ve 8 alacaklardı herifler kaç kaç yattılar olur mu yav lemina var hem stoper hem 6 oynar obez sara var ne gerek var.

1-0 da trabzon yatmaya başladı adamlar korkudan ne yapacağını bilmiyordu neyseki kısa süre içinde çözdüler bizimkilerin trabzona gezmeye geldiğini.

Rakipte kabasakal eskisütlaç diye adamlar oynuyor bizim hocamızın ziraatte bile bir dk oynatmayacağı adamlardan kurulu bir rakip var kadro madro demeyin gözünüzü seveyim

Yunus istikrarsiz herifin teki bari sağ kanat baslasaydi

Geri
Üst Alt