⚽ SL 26/27 H:6 | Trabzonspor 4-0 Galatasaray | MS | 19 Eylül | beIN Sports 1

Yasi bana yakin olanlar bir fenerbahce macimiz vardi 89 yilinda ..ilk yari 3-0 onde kapamistik ikinci yari bizi 4_3 yenmislersi ve turkiye kupasini almislardi o mac gibi bir mucize lazim

Trabzon oyun olarak düşmüşken
Sane jakobs birde çizgiden çıktı
Jakobs pas vre boş kele
Atacaksın abi oralarda kacirmayacaksn
Adam serbest vuruş kullanıyor konsantre değiliz
Oyunda değiliz
Maçı boş ver kazanırsın kaybedersin bu olabilecek bir şey
Trabzon'la Kocaeli'nin bize olan kinini hiçbir şekilde anlamıyorum
Fener gibi dövüp kaçacaksın o zaman iyisin abi

Sakin kalalım, 3 pas yapalım TS dağılır diyoruz hurra kaos futbolu! Kötü TS'den 3 gol bir yarıda! Biz de atabilirdik 3 gol TS o kadar kötü anlayın

Sanchez' e iki sene teklif geldi satmadılar. Adam ikş senedir resmen maçları satıyor.

Galatasaray Spor Kulübü Futbol A Takımı herhangi bir Süper Lig maçının bir devresinde 3 gol yiyemez. Emeği geçen herkesin abv.

Deniz de asla iyi bir 2. Hamle yapamıyor ya şu oyunda bireysel performans eleştirmek delilik de çok yordu. Sane'ye zaten girmiyorum valla Ziyechi arattı ya
Hepsinin ortak kümesi, TD. Ne oynadigimizi bilmedigimiz için her oyuncu çok boktan gozukuyor

Rakip 1-0'da süreye oynama derdindeydi, ilk yarının bu skorda bitmesine üzülmüş olabilirler.

Okan'i sezon basinda gonderecektin. Simdi gonderirsen daha da beter oluruz. Asil gonderilmesi gereken Baskan'in kendisiydi.

Hiç bir hoca çeviremez bu takımı bu boktan kadro planlamasını boşa hayal kurmayalım. Abdülkerimle, singo’yla,Uğurcan'la, sallai'yle, sara'yla sürekli sakat lemina ile, ilkay ile nhaga, yunus yazarken ruhum daralıyor Allah çarpsın böyle böyle bi kadro planlaması olamaz ulan. 200 MİLYON EURO HARCANDI ALLAHSİZLAR

OB gider diyenler komik olmayın

Şampiyonluk vermeden asla gitmez

ikinci yarı için 1 kişinin umudu var mı puan veya galibiyet alacağımıza ? yok çünkü biz kenardakinin bunu yapamayacağından beceremeyeceğinden eminiz.

Geri
Üst Alt