⚽ SL 26/27 H:6 | Trabzonspor 4-0 Galatasaray | MS | 19 Eylül | beIN Sports 1

Allah'tan yedekte forvet yok sara veya torrik çıkar forvet alırdı daha büyük hezimet olurdu.

Thomas Reis bizde olsa ilk yarı biz 3-0 kapatirdik maçın özeti bu
Bu maç 4-0 5-0 biter

Kan değişikliği sezon sonu olmalıydı. Ha geç kaldık mı, hala kalmadık. Yol yakınken ne olacaksa olmalı. Tren kaçarsa çok ah vah ederiz bu kadroyla.

3 yemedik. Doğru saydıysam 6 tane gol yedik 45 dakikada. Bunun izahı yok. Hoca mısın bostan korkuluğu mu? Osimhenle ben de olurum şampiyon.

Defalarca yazdım torreira ve Batrakov ileride Lesley 6 numarada oynamalı diye tor ve Batrakov önde basar adamlar çıkamazdı bile
En mantıklı senaryo bu çünkü yunus 10 da düşüyor sane ve leao ne yapacağı belli olmayan adamlar sahada kalmalılar. 2 liyle presi yaparsak bol bol barışı da +1 koyarız hücuma.

3-0 olmasına rağmen çevrilme potansiyeli olan maç ama işte hem takım kafayı vermeli hem hoca doğru hamlelere dönmeli.

Maalesef diyorum ama sezonu Fatih terim ile idare etmek zorundayız

Madem kaos futbolu oynuyoruz onu en iyi yapan adamı getirip sezonu tamamlayalım

Şerde hayır vardır belki artık hoca yunusu 10 no da oynatmayı bırakır sarayı keser artık ve barış da artık hep oynar

Kim olursa olsun bugün zor galip gelirdi trabzon. Herifler krizin icindeydi. Buna ragmen sictikta sictik.

Davi o hatayı yapmasa maçı çevirmek daha mümkün olurdu. Şimdi işimiz çok zor erken gol bulmamız şart. Trabzon pas yapıp zamana oynayacak. Baskı yapıp nefes aldırmamalıyız. Abdülkerim eren leao barış sane batrakov yapıp ikinci yarıya 3 değişiklikle başlamalıyız

Sağ bekte kanat oynuyor abi bak yemin ediyorum gırtlağımı sıkacağım!!!!!!!!

Geri
Üst Alt