⚽ SL 26/27 H:6 | Trabzonspor 4-0 Galatasaray | MS | 19 Eylül | beIN Sports 1

hoca filan gitmez kendinize gelin.

inşallah daha büyük fark olmaz da rezil olmayız.

Kanatların etkisiz olmasının bir sebebi de ayaklarına topu verdikten sonra izlemesi oyuncuların. Bir tek Jakobs zorladı o da pozisyon buldu zaten. Sallai ve Sane'den hiç aksiyon göremedik. Keza Yunus ve Sane uyumu da korkunç. Orta sahaya bir tane kesici atıp Sallai'nin daha cesurca hücuma çıkması lazım. Çıkınca top kaybı kolay olduğundan arkası bomboş kalıyor diye gitmiyor o da.

derbi oynamayı unuttu okan hoca helva gibi savunma yapamayan fiziksel yoğunluk koyamayan oyuncularla oynuyor tam barış alperin maçları bunlar. leao sane kapanan açman gereken takımlara karşı aynı anda oynat bu maçta değil

Bir de bizimkileri niye ayakta duramiyor? Kramponlarda mi sorun var yoksa lakayitlik mi?

hazır olmayan leao, kötü sane ve 10 numarada yunus'la ne yapmayı hedefledi acaba hoca. sara desen batrakovla oynadığında performans göstermiş yani bu kadar zor değil anlamak.

6 7 olmadan istifa gelmez hayal kurmayalım renkdaşlar
yav 40 yesen etmeyecek abi hayali bırakın artık bak şakasız söylüyorum 40-0 bitsin gitmeyecek , sonra işte tapanlar da diyecekki işte mental budur 40 yedi gitmedi iso olsa giderdi

Geçen sene bittiğinde Stoper, 6 numara, 10 numara %100 kusursuz olmalıydı yine hiçbirini yapmadılar sonra niye böyleyiz daha Avrupa fikstürü yeni başladı Ekim Kasım gibi görürüz

Bu takımın ortasahasi ve defansi degismek zorunda lesley batrakov 11

Bitshiabu stoper davison ya da lemina sagbek mecburen

2 3 senedir Okan yüzünden ban yedim hoca olmadığını defalarca söyledim ama sadece günün başarısını seven taraftarlar anti okanci yaptı bizi beter olabilirsiniz

Her sene avrupa lig fark etmiyo deplasmanlar kabusumuz oldu bu herif sayesinde

Geçen senenin özeti
100 milyon euro harcadı takımın daha çok içine sıçtı

Geri
Üst Alt