Şafak Kambal
Parçalı Üye
- 25 Eylül 2009
- 4.107
- 1.399
- 1.893
Sarayı hala oyunda tutan kördür kör
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav mağlubiyet futbolda var zaten. İnsanı sinir eden bu tür dağılmalar ve hezimetler. Bunun affı yokBen bekliyordum mağlubiyet ya
Rakipten daha az hazırlandığın daha az istediğin her maçta rakip favori olur
yav 40 yesen etmeyecek abi hayali bırakın artık bak şakasız söylüyorum 40-0 bitsin gitmeyecek , sonra işte tapanlar da diyecekki işte mental budur 40 yedi gitmedi iso olsa giderdi
Niye çıksın ki hocanın prensiSarayı hala çıkarmıyor
Kupon geldiAbv seninde
Bir de bizimkileri niye ayakta duramiyor? Kramponlarda mi sorun var yoksa lakayitlik mi?
Eşek oynat daha iyi oynar bu salaklardan. Yüz yıldır sağ bek ve ön libero sorunu çekiyoruz bi de 8 numaraBu takımın ortasahasi ve defansi degismek zorunda lesley batrakov 11
Bitshiabu stoper davison ya da lemina sagbek mecburen
Deniz max basaksehir topcusu ne pozisyon alabiliyor ne topa vurabiliyor. Mucadele var ama yetenek hic yok. 10 milyona bu kadarTs'nin aldığı yedek forvet 5 tane deniz eder. Böyle rezil bir yönetim olamax
TS de bişey yok bizim kendimize gelmemiz lazım ikinci yarı 4 atılmayacak takım değil defansları leş ama sanmıyorum olacağınıEn mantıklı senaryo bu çünkü yunus 10 da düşüyor sane ve leao ne yapacağı belli olmayan adamlar sahada kalmalılar. 2 liyle presi yaparsak bol bol barışı da +1 koyarız hücuma.
3-0 olmasına rağmen çevrilme potansiyeli olan maç ama işte hem takım kafayı vermeli hem hoca doğru hamlelere dönmeli.