⚽ SL 26/27 H:6 | Trabzonspor 4-0 Galatasaray | MS | 19 Eylül | beIN Sports 1

3-0 da dk 66 da ne gördü mesela batrakovu alıyor oyuna ?

maç başında bunu düşünmesine ne engel oldu ya da

aynı anda 3 lü değişim ile "çıkın süreyi bitirin işte" değişiklikleri.

45 yaşındayım 37-38 yıldır bilinçli futbol izliyorum. Ben daha bizim kadar doğaçlama futbol oyanayan takım görmedim. Yemin ederim bu takım antrrenmanda ne yapıyor çok merak ediyordum. Kim kaçacak kim ne zaman koşu atacak top ne zaman ayaktan çıkacak kim hangi noktaya pas verecek zerre çalışma yok takımda.

Jakobs eren degisikligi cok kritikti hocam sagol

Momentum bizdeyken yapacaktın değişikliği. Maç gitti artık.

Isin onemli kismi = oyun disiplini ve dogru forma adaleti.

Osimhen yokken, Lemina yokken hala Lesley, Batrakov falan oynamayacaksa isi uzatmaya gerek yok. Bu oyuncular yedek kulubesinde curusun diye alinmadi. Milletin yeni transferleri catir catir oynuyor bizde yilbasi gelecek bizim hoca hala oyuncu kazanmak icin gayret gostermeyecek oyle mi?

Bu takimi Osimhen tasiyor, o olmayinca takim bir sey yapamiyor. Rakip isterse ikinci lig takimi olsun sahadaki oyun ayni oyun. Daha deplasman oyununu 4 senedir cozemeyen bir teknik heyetten bahsediyoruz sen gelmis kaleci falan diyorsun. Gecelim o isleri.

Teknik heyet kısmında değilim. Teknik heyet bak 1 gecede değişebilir sen de çok iyi biliyorsun, imparator bile 1 gecede gitti.

Ben direkt şunu diyorum, yarın FT veya Guardiola gelse de Uğurcan ve bazı isimlerdeki kepaze hal vaziyet değişmeyecek. Devre arası kaleci ararız böyle giderse.

Fener gibi gerekirse 3 orta saha ile çıkmak lazımdı önce 0 0 tut sonra al yunusu falan

Şimdi iyi futbol oynar 3-2 yaparız sonra denir ki nefsimiz yetmedi şu değişiklileri 45 de yapmamak hata

Toreira Sara Yunua hiç bir büyük macta oynamaz
Lemina yoksa oraya birini bulacaksın yada yunusu baskıya göndermek yerine Fabinho üzerine oynatacaksin

Şimdi ugoçuku batrakov falan taş gibi oynar 11de neden onla başlamadı diye 1 ay kafayı duvarlara vururuz
Sinir uçlarımızla oynuyor

Hahahah muhteşem yaa

Torreria Jakobs çıkardı adam

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt