⚽ SL 26/27 H:6 | Trabzonspor 4-0 Galatasaray | MS | 19 Eylül | beIN Sports 1

Yunus mükemmel oynadığı için çıkmaz

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

45 yaşındayım 37-38 yıldır bilinçli futbol izliyorum. Ben daha bizim kadar doğaçlama futbol oyanayan takım görmedim. Yemin ederim bu takım antrrenmanda ne yapıyor çok merak ediyordum. Kim kaçacak kim ne zaman koşu atacak top ne zaman ayaktan çıkacak kim hangi noktaya pas verecek zerre çalışma yok takımda.
Yıllardır söylüyorum abi. Son 20 senedir 2011-2012 sezonu hariç güzel top oynadığımız sezon hatırlamıyorum yemin ederim

Heeehhh simdi aldık maçı taktik dehamızdan müthiş hamleler

Teknik heyet kısmında değilim. Teknik heyet bak 1 gecede değişebilir sen de çok iyi biliyorsun, imparator bile 1 gecede gitti.

Ben direkt şunu diyorum, yarın FT veya Guardiola gelse de Uğurcan ve bazı isimlerdeki kepaze hal vaziyet değişmeyecek. Devre arası kaleci ararız böyle giderse.
Guardiola gelse asil o zaman bak o begenmedigin oyuncularin formu nasil degisiyormus. Sasirip kaliriz hatta.

Leao da elimizde patladi gibi. Zaha v2
Insallah yaniliririm. Rezil kepaze olurum

Yunus Akgün denen vasıfsızın oynadığı hiçbir maçı izlemeyeceğim, ne olursa olsun. Maçı kapattım.

45 yaşındayım 37-38 yıldır bilinçli futbol izliyorum. Ben daha bizim kadar doğaçlama futbol oyanayan takım görmedim. Yemin ederim bu takım antrrenmanda ne yapıyor çok merak ediyordum. Kim kaçacak kim ne zaman koşu atacak top ne zaman ayaktan çıkacak kim hangi noktaya pas verecek zerre çalışma yok takımda.
Aynısını söylüyoruz bizde

Okan dönemi öncesinde Terimin son döneminde de böyle oynuyorduk

İnanılmaz yaa

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan 5 yemek için ortasahayı daha da boşalttı. Ortasaha düşmanı okan

bu arada skoru kapat - maçta adamların bizi "ezdiği" ya da "oyun kabul ettirdiği" toplam belki 3 5 dakika var.

ortasahada top yapmıyorlar.

hep senin dan dunundan sekip arkan açık iken ya da defans oturmadan , adam kontrolü yapamadan kendin ikram ettiğin pozisyonlardan yedik. Oynatmak yerine "vurayımda ileri nereye giderse kısmet"

Geri
Üst Alt