⚽ SL 26/27 H:6 | Trabzonspor 4-0 Galatasaray | MS | 19 Eylül | beIN Sports 1

Ulan herşeyi geçtim başımızdakilerin yatacak yeri yokta biraz hırs lan biraz hırs ruhsuzlar ordusu Ulan top oynamıyorsunuz bari bunun öfkesi skorun öfkesi olsun.Ulan adam kırmzılık hareket yapıyor sane gevşeğinin umrunda değil.Diğerleride aynı.ulan bir tane isyan eden olmazmı.
Bu kafada adamlar top mop oynayamaz..
Apodanda kaptanlık alınmalı diyecemde kime vereceksin..

Bu takımın çöktüğünü bir çok ismin değişmesi gerektiğini evinde zar zor kazandığın Antalya şampiyonluk maçından sonra söyleyip 3 ay boyunca yalvardık nöbette. Başımızdaki sözde profesyoneller görmedi yine her zamanki gibi

badtoarmani.gif

Oyuncularda sıkıntı var motive değiller

SM-S931B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün akşam ki öfkem geçti, sadece açım sinirden yemek yiyemedim sorun o. Neyse,

Bu maçtan şansa bala 1 puan alsaymışız mesela, bizim için kötü olacakmış uzun vadede onu anladım.

1 maçta sadece 90 dakika içinde takımın yaz kampından beri kendini az çok gösteren tüm sorunları çok net ortaya çıkınca bu sonuç kaçınılmaz oldu.

Yine şanslıyız ki milli araya denk geldi, milli ara sonrası ilk kasımpaşa maçında 3 puan, Barça maçından da beraberlik bekliyorum. Bu milli arada da teknik heyetin takım içi net bir şeyleri değiştireceğine inanıyorum. Çünkü böyle dönemlerde hep bir şeyler değişti, yine değişir, yine toparlanırız.

yedigimiz ilk golde dakika 4de 10 tane oyunucumuzun hepsi neden rakibin ceza sahasininin icinde , sanki dakika 90 0-1 geriyedeyiz.
Kendi kalenden 70 metre uzakta en yakın oyuncu , sallaidan sonra ugurcana kadar kimse yok arkada

Ekli dosyayı görüntüle 335717
Yav vallahi Okan hoca suçlu da yunusun burda yaptığı neydi. Aynısını ikinci yarı yaptı gotumuzde ayı bağırıyor bacak arası atmaya çalışıyor ulan kaptirsan geri kosacaksin sanki

yedigimiz ilk golde dakika 4de 10 tane oyunucumuzun hepsi neden rakibin ceza sahasininin icinde , sanki dakika 90 0-1 geriyedeyiz.
Kendi kalenden 70 metre uzakta en yakın oyuncu , sallaidan sonra ugurcana kadar kimse yok arkada

Ekli dosyayı görüntüle 335717
Aynı şeyi bu sezon her maç yapıyorlar. Kocaeli maçında bile ne zaman duran top olsa kocaeli dönüşte tehlikeli oldu. Bu nasıl bir amatörlüktür anlamadım

Bu yıl takımı takıp etmeme kararı aldım. Şampiyon olmamamız şampiyon olmaktan daha hayırlı olacak gibi görünüyor.

Hepsi. Bir yarismadasin rakibinden az hata yapan ödülü alıyor. Hepsinde mutlu oldum.

10 parmak klavyeyi çok güzel kullaniyor yav denilen biri aptalsa tek parmakla yazan birini geçemez.

Tiki takalarla oynayıp kupa alamadiktan sonra hanginiz çıkıp oyun çok iyi diyeceksiniz? Kendinizi kandırmayın burası Türkiye burada ama iyi oyun vardı diyemezsin. Hamzali sezonda ikinarak oynuyorduk. Terimle gelene gecene oyunu domine edip kontradan puanı kaptiriyorduk. Birinde kupa aldın diğerinde alamadin noldu? Kim övüyor o sezonu? Kimse. Ucunda kupa yoksa o sezon coptur. Rakibin de şike yapmadiysa senden az hata yapmıştır bu kadar basit. Yoksa gerçek şampiyon biziz diyen fenerden ne farkımız kalır? İster ağlayın ister zirlayin ucunda kupayı alamadiktan sonra 120 sut çekmişim %90 topa hakim olmuşum bir önemi yok hepsi sayı.
Zaten bu yüzden bir arpa boyu yol gidemiyoruz senin şu söylediğin günü kurtarmaktan öteye geçmez.

Yarının planlarını yapamıyorsanda şampiyonlukta uzun vadeli kazanamazsın 4/4 olur 5/5 sonra komple seri biter döngü değişir asıl amaç 10 senede 8-9 şampiyonluk almaktır döngü değişince diğerleri bu sefer 2-3 senelik seriler yapar günün sonunda onlarda aynı hataları yapınca takım değişir

Ben daha iyisi olmasını istiyorum olabileceği potansiyeli var ama yapamıyoruz çünkü transferlerde her sene karavana deniyoruz eksikler belliyken bile isteye kapatmayıp günün sonunda vasat futbolla rakip gol atmasın biz atalım kafasına giriyoruz

Dünkü maçta iyi oynarsın 4 tane yersin dersin ki adamların şansı vardı 4 kez şampiyon olmuş takım dünkü futbolu 1 kez oynar son 17 maçta kaç defa bu rezaleti gördük bu futbol filan değil sen memnun olabilirsin ben memnun değilim

Lizbon’da 45 dakika iyiydik 1 gol yedik dağıldık geçen sene Frankfurt maçı öyle cok mu iyi takımdı en çok övülen Liverpool ve Juventus maçlarının deplasmanlardaki performansları belli 1-0 rövanşında 7-8 oluyordu

Dün 4 tane yerken memnunsun gibi oyunu da beğenmişsindir

Geri
Üst Alt