⚽ SL 26/27 H:6 | Trabzonspor - Galatasaray | 20:00 | 19 Eylül | beIN Sports 1

O ne demek yav, 3 5 sey yolladimis benim arkadaslar ... Oralar trabzon degil mi?
Oralar Trabzon'da yazış tarzın benziyo 😀 Bizim Azerbaycanlı kız arkadaş vardı kankam yanlış anlaşılmasın 😀 Ben bunu sürekli zorbalıyodum 😀 Yemek yaparken saçından tokasını alıyodum Nerdedir anlamında Hardadır Hardadır diye soruyodum o da bana ebenin yanındadır yanındadır diyodu 😀

Oralar Trabzon'da yazış tarzın benziyo 😀 Bizim Azerbaycanlı kız arkadaş vardı kankam yanlış anlaşılmasın 😀 Ben bunu sürekli zorbalıyodum 😀 Yemek yaparken saçından tokasını alıyodum Nerdedir anlamında Hardadır Hardadır diye soruyodum o da bana ebenin yanındadır yanındadır diyodu 😀
Kacinizin kiz arkadasiydi yav ?🤔

Trabzona dogru yola çıktık

Berabere biteceğini düşünüyorum. Kazanan olursa trabzon kazanır. Ben bizim osimhensiz avrupada ve ligde önemli bir maçı kazanacağımızı sanmıyorum.

10 batrakov, sağ kanat yunus olmalı. sağ kanat Barış veya sane olunca batrakov yedeğe atılıyor yunus'ta zorlandığı mevkide oynamak zorunda kalıyor.

Umarım onların kötü & keyifsiz futbolu devam eder ve biz gerekeni yapar 3 puanı alırız.

Sara ve Sane toplam 1 adam kadar bile oynasalar (20 maçta 1 denk geliyor) büyük fark hissederiz bu arada.

batrakova 30 verip yine yunus mu oynayacak 10 noda. kanatta oynasın işte yunus.

Geri
Üst Alt