- 17 Ağustos 2009
- 44.657
- 33.859
- 3.618
Siyasilerin fotoları özellikle servis ediliyor hakemleri baskılamak için. Elit yabancı hakeme bizden daha fazla ihtiyacı olan yok ligde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlkay:
Yok bee.. saklanan adam ilkay bayadır bilinir. Çeşitli türevlerini ara ara paylaşırım ilkay beyin kendi başlığında, saddam böyle saklanamadıYilin esprisi Tarik ağbi
Ugucukwu Torreira orta sahasi ile direkt üstünlügü almaliyiz ama okun buruk nerden düsünecek bunu
Sen diyince bizimkilerine haksizlik yaptigimizi anladim. Özur dilerim yönetimdenBizimkinden on sene sonra yapılmış stat
Bay out joseph inÇıkması gereken kadroyu yazıyorum, dikkat lütfen:
Uğurc
Salla ....sanc ....apoker....jackp
Torr ....ukuçükvu
Bay ....Batrakov.....leao
Deniz
Joseph kim reis, yunus mu.Bay out joseph in
Evet heis daha çok yusuf oluyor gerçi şimdi farkettimJoseph kim reis, yunus mu.

O yüzden sordum ben deEvet heis daha çok yusuf oluyor gerçi şimdi farkettim![]()
Sen diyince bizimkilerine haksizlik yaptigimizi anladim. Özur dilerim yönetimden
Uğurcan mental olarak iyiyse bu Maç'ı kazanabiliriz bence..
Şu an formsuz ama toparlayabilir de dediğim Konu bu kanks.Muslera ile kıyaslanamaz bence.Türk olarak Lig'de Takım'ı Yabancı Kural'ından dolayı rahatlatıyo.Uğurcan yerine 10 milyon Euro bonservis ve 3-4 milyon euro maaşa Uğurcan'dan daha iyi 1 kaleci bulunabilir rahatlıkla..uğurcan geçen senenin hatrına pek konuşulmuyor da hem milli takım faciasında hem bizim sporting maçında filan en önde gelen sıkıntılardan biriydi
yani onun yaşındaki musleranın yemeyeceği her gole buyur diyor