GSCimbom
⚽ SL 26/27 H:7 | Galatasaray 3-1 Kasımpaşa | MS | 9 Ekim | beIN Sports 1
Alper Altun

⚽ SL 26/27 H:7 | Galatasaray 3-1 Kasımpaşa | MS | 9 Ekim | beIN Sports 1 Sayfa 111

Alper Altun ·

Cevap
2,3K
Okunma
34,8K
Sayfa
111/113
10 kişi kaldıktan sonra yaşanan kısa süreli şok ve heriflerin şansına attığı saçma sapan gol neredeyse 2 puanı götürüyordu.
Ama takım iyi toparlanıp kendine geldi. Maçı çevirdi. Bu ilerisi için iyiye işaret.

Stadyumdaki taraftar bir nevi biz tüm taraftarların psikolojisini temsil ediyor. Osimhen yedek kulübesine geldiğinde çıkan uğultuyu sesi duydunuz değil mi? Bütün maç boyunca öyle bir ses çıkmamıştı taraftardan. Bu ne demek biliyor musunuz? Taraftar ne hocaya ne takıma güven duymuyor, sadece ve sadece Osimhen'e güven duyuyor. Bu kadar açık ve net bir psikoloji analizine fırsat veren bir maç oldu. Osimhen yine girdi ve rakip defansı kucağına aldı. Gol attı atamadı mevzusu değil. Başlı başına bir takım bu adam. 10 kişi kalsak bile eğer sahada Osimhen varsa takımı 10 kişi saymam ben.

Maçın yıldızı net olarak Barış Alper Yılmaz orası kesin. Sağ bekte muazzam oynadı. Amma ve lakin kimse Osimhen ile maç kazandıktan sonra hocalık taslamasın sağ sola! Osimhen ile ben de maç kazanırım. Sen Osimhen olmadığında ne çözüm üretiyorsun bana ondan haber vereceksin. Ben senin hocalığını ona göre değerlendireceğim.

Az daha kendi salaklığımıza puan veriyorduk, çok şükür yine Osimhen bizi bu cendereden çıkardı 15 dakikada. Barcelona maçında ise Allah yar ve yardımcımız olsun. Mümkünse Sara ve Abdülkerim'in olmadığı bir 11'le sahaya çıkarız umarım.

Osimhen resmen 2 kişilik kontenjan gibi, adam sahada olduğunda 10 kişi olduğunu bile hissetmiyorsun, girdiği gibi savunmayı dut ağacı gibi bir o yana bi bu yana salladı

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hazır değildi. Ama buna rağmen 3 kişi onu tuttuğu için orta saha üstünlüğü bir kişi eksik olmamıza rağmen bize geçti.

IMG_1629.webp

Yeter ki biz isimizi ciddi yapalim..

Duramazlar karsimizda

Geri
Üst Alt