G. Can Özfiliz
Parçalı Üye
10 numarada Batrakov yerine yine Yunusu görürsem ban yerim
Ne futbolu bırakması daha yeğenimle şu yukarıda attığım videodan çekeceksinizSon kez izleyip bırakacağım ağabey
Barbar sporu zaten

Harbiden yeter ya10 numarada Batrakov yerine yine Yunusu görürsem ban yerim
OlmazLemina Torreira ikilisi olmayacak ise zaten kendi evimizde oynuyoruz
Batrakov'u 10 değil de 8 numarada kullanmak bence daha faydalı olur
Barçanın gol rekoru kırdığıOlmaz
Artık mal gibi rulet oynamayalım maç başı 2 golden fazla yiyoruz
3 orta saha özellikli adamla oynayalım biri 50 kg olan batrakovla 424 değil
O maçta sıkıntı çıkmaz rahat ol cnmBarçanın gol rekoru kırdığı
Bizim gol yeme rekoru kırdığımız bir sezon başlangıcı.
Allahım 13 ekim gelmeden dünyayı yok et
Olmaz
Artık mal gibi rulet oynamayalım maç başı 2 golden fazla yiyoruz
3 orta saha özellikli adamla oynayalım biri 50 kg olan batrakovla 424 değil
Cocugu bulastirma.Ne futbolu bırakması daha yeğenimle şu yukarıda attığım videodan çekeceksiniz![]()
Kaan ve ilkay dahi sakat olursa o zaman sara bir tercih olmalıdır veli abigs ideal orta sahası, iç saha anadolu maçlarında torriera-sara-batrakov, derbi deplasmanları-cl gibi zorluk düzeyi daha yüksek maçlarda lemina-torriera batrakov olmalıdır. bunu daha önce de defaatle belirtmiş idik.
bu üçlü, önlerinde osimhen ile hep iyi görüntü verdi komple olarak (göztepe 45 dk + başak maçı 30 dk osi ile oynayabildi bu üçlü). hatta deniz gül varken bile lisbon'da fena değildi takım. ondan dolayı kısa vaadede bu 3'lüye sarılalım derim.Kaan ve ilkay dahi sakat olursa o zaman sara bir tercih olmalıdır veli abi
Yok abi osimhen varken beni de koy ben de vereyim valla istediğin görüntüyü.Bu kadar rezil oynayan adam artık bir ceza çeksin şu adamdan bıktım ya kaan,ilkay alsın şunun surelerini.Adamin umurunda değil gs , herif 50lik topcudan ağır, şut çekmez etmez , paso top kaybı valla bıktımbu üçlü, önlerinde osimhen ile hep iyi görüntü verdi komple olarak (göztepe 45 dk + başak maçı 30 dk osi ile oynayabildi bu üçlü). hatta deniz gül varken bile lisbon'da fena değildi takım. ondan dolayı kısa vaadede bu 3'lüye sarılalım derim.
şartlar, puan durumu sakatlar cezalılar ıvırzıvır hiçbir şey değiştirmiyor yav bu ağlama durumunuDaha 10 gün sonraki iç saha maçın ağlaması şimdiden başlamış

Usta biz barcaya 5 atsakta sen yine elestirecek birsey bulursun.