GSCimbom
⚽ SL 26/27 H:7 | Galatasaray 3-1 Kasımpaşa | MS | 9 Ekim | beIN Sports 1
Alper Altun

⚽ SL 26/27 H:7 | Galatasaray 3-1 Kasımpaşa | MS | 9 Ekim | beIN Sports 1 Sayfa 5

Alper Altun ·

Cevap
2,3K
Okunma
34,8K
Sayfa
5/113
Lemina Torreira ikilisi olmayacak ise zaten kendi evimizde oynuyoruz

Batrakov'u 10 değil de 8 numarada kullanmak bence daha faydalı olur

Olmaz

Artık mal gibi rulet oynamayalım maç başı 2 golden fazla yiyoruz

3 orta saha özellikli adamla oynayalım biri 50 kg olan batrakovla 424 değil

Mesajı eksik yazmışım, ben Batrakov'u gezici bir 8 numara gibi oynadığında daha etkili olabileceğini düşünüyorum oyun kurma ve istasyon olma konusunda. Yani 10 numarada Yunus oynasın diye değildi kast ettiğim, örneğin

Lemina
Torreira - Batrakov

Veya

Torreira
Sara - Batrakov

gibi

gs ideal orta sahası, iç saha anadolu maçlarında torriera-sara-batrakov, derbi deplasmanları-cl gibi zorluk düzeyi daha yüksek maçlarda lemina-torriera-batrakov olmalıdır. bunu daha önce de defaatle belirtmiş idik.

Kaan ve ilkay dahi sakat olursa o zaman sara bir tercih olmalıdır veli abi
bu üçlü, önlerinde osimhen ile hep iyi görüntü verdi komple olarak (göztepe 45 dk + başak maçı 30 dk osi ile oynayabildi bu üçlü). hatta deniz gül varken bile lisbon'da fena değildi takım. ondan dolayı kısa vaadede bu 3'lüye sarılalım derim.

bu üçlü, önlerinde osimhen ile hep iyi görüntü verdi komple olarak (göztepe 45 dk + başak maçı 30 dk osi ile oynayabildi bu üçlü). hatta deniz gül varken bile lisbon'da fena değildi takım. ondan dolayı kısa vaadede bu 3'lüye sarılalım derim.
Yok abi osimhen varken beni de koy ben de vereyim valla istediğin görüntüyü.Bu kadar rezil oynayan adam artık bir ceza çeksin şu adamdan bıktım ya kaan,ilkay alsın şunun surelerini.Adamin umurunda değil gs , herif 50lik topcudan ağır, şut çekmez etmez , paso top kaybı valla bıktım

Hoca ve oyuncular barca maçına vitrin gözüyle bakıp asılır am paşaya karşı dökülürlerse yazık ki be yazık
Daha önce örneklerini gördük maalesef

Geri
Üst Alt