GSCimbom
⚽ SL 26/27 H:7 | Galatasaray 3-1 Kasımpaşa | MS | 9 Ekim | beIN Sports 1
Alper Altun

⚽ SL 26/27 H:7 | Galatasaray 3-1 Kasımpaşa | MS | 9 Ekim | beIN Sports 1 Sayfa 9

Alper Altun ·

Cevap
2,3K
Okunma
35,5K
Sayfa
9/114
giphy.gif

Iyi bir kalecileri var iyi bir forvetleri var
Kanatları kötü bir ekip Kasımpaşa çok süratli bir takımda değil ama bizde de gol atacak adam yok Osimhen oynarmi ona göre değişir maçın kaderi

Olaya başka bir açıdan yaklaşmak gerekirse,

Oyuncu grubu Galatasaray'ın kıymetini, burada oynamanın ağırlığını ve önemini -zaten biliyorlar- hatırlamalı. Şunu demek istiyorum, gerçekten kadromuzdaki oyuncuların hiçbiri bir daha buradaki bulduğu ya parayı bi daha bulamaz, ya da sevgiyi bulamaz, ya bu yaşantıyı, böyle bi şehri vs bulamaz. Nereye giderlerse gitsinler bir şeyler hep eksik kalır hayatlarında. Buna Osimhen dahil.

4 senedir ellerinden geleni yaptıklarını biliyorum, ama toparlanmalı ve yola devam etmeliler. Bunu yapabilecek bir oyuncu grubuna sahip olduğumuzu ve sarıp sarlamayıcı bir TD'ye ve taraftara da sahip olduğumuzu hepimiz biliyoruz.

Koray'ın yayına baktım bugün

Eksik üzerine eksik ihtimalinden bahsediyor. (uzun yol - yorgunluk - sakatlıklardan tam dönülmeme vs.)

Keyif kaçırdı sabah sabah

(dip not: konuya tepede yer alan segment üzerinden tık diye geldim - aşırı memnunum bu yenilikten)

Geri
Üst Alt