Umut Işık
Tek Yumruk
Asisti var yakışmadısalah bugün hiç bişi yapmadı demek ki açık alan oyuncusu tespitim bu yöndedir arz ederim
Asisti var yakışmadısalah bugün hiç bişi yapmadı demek ki açık alan oyuncusu tespitim bu yöndedir arz ederim
Samsunun hocası yaşına göre karizmatik baya
öyle zaten bu bilinen bir şey yani dkdeki ve geçen seneki hali ortada şut becerisi ve oyun kuruculuğu var biraz sadece onun dışında yakın marke edersen zaten sıçıyor sahanın ortasına herifin hali yokki.Bizde olsa mesela osnin oralarda topla buluşup sürekli kayıp yapacağından millet ne söverdi buna.He biz gittik şu çöpü topçu yaptık geçen hafta orası da ayrısalah bugün hiç bişi yapmadı demek ki açık alan oyuncusu tespitim bu yöndedir arz ederim
e daha erzurum ve eyüp de var kesin düşen , 4 takım mı düşeceksamsun ve göztepe'ye bye bye diyoruz
İki takımın bütçesi vardır devre arası toparlar Eyüp + Erzurum banko düşer +1 de sürprize açık olursamsun ve göztepe'ye bye bye diyoruz
Bu maca dair hic bir pozisyonum yok. Kendi hislerini benim.uzerimden dillendirmiyor olmayasin memossonKg var oynayan @Can Erden şuan arabayla Samsun'a gidiyor tesisi basmaya
Biz olsak 2 tane yer maçı krize sokardık. Elalem yemiyor

Biz olsak 2 tane yer maçı krize sokardık. Elalem yemiyor