Serdar Burak
Cezalı
- 27 Ocak 2009
- 18.458
- 2
- 1.363
Cevap: ŞL Final | Barcelona 3-1 M.United | 28 Mayıs | İkinci Yarı | Star TV
manu ofsayt mofsayt atsada eglensek
manu ofsayt mofsayt atsada eglensek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1999 Manu suydu o külü kalmamış![]()
Fatih hoca, Busquets'i çok övüyor beyler.Busquets hayırlı olsun diyebilir miyiz?
kerim bişey yapmadıki![]()
1999 Manu suydu o külü kalmamış![]()
bir giggs var o takimdan
onunda suyu cikmis zaten.
bir giggs var o takimdan
onunda suyu cikmis zaten.
Scholes'u unuttun şimdide![]()
Maçın yıldızı da : "Ole Gunnar Solskjær" idi![]()
hehe.
manu'nun hasan kabzesi.
kritik zamanlarda kritik goller.
yada manu'nun "genc semihi" de diyebiliriz.
"babyface" hic bir sezon ilk 11'i göremedi ve kaybolup gitti...
Barcelonaya ne denilebilirki efsane bir kadro ve yapılan bütün övgüleri hakediyorlar ve bizede bu barcelona'nın uzay takımını izlemek ve alkışlamaktan başka birşey kalmıyor.Bence bu futbol tarihinin en parlak kadrosu ve hangi takım olursa olsun aciz kalıyorlar ve bence böyle bir takım bidaha gelmez.Şuan bu takımı izlemek ve bu takımın yaptığı inanılmaz işlere tanıklık etmemiz büyük şans %70 %80 topla oynama oranları zaten bu kadronun bir uzay takımı olduğunu kanıtlıyor ve ben bu Barcelona'yı izlediğim için çok mutluyum ve bunu ilerde torunlarıma anlatıcağım ve biliyorumki herkeste anlatacaktır.Çünkü bir daha böyle futbol oynayan bir kadro gelmez onun için keyfini yaşayın.Maradona,Pele,Best hikaye bende herkes gibi Messi'yi ve Barcelona takımını izlemenin keyfini yaşıyorum ben bir Manchester United'ın bir Real Madrid'in ve diğerlerinin bu kadar aciz duruma düştüğünü görmenin keyfini yaşıyorum bu anlara iyi tanıklık edin çünkü böyle futbol oynayan ve bu zevki veren başka bir takımı izleyemeyeceksiniz.
hehe.
manu'nun hasan kabzesi.
kritik zamanlarda kritik goller.
yada manu'nun "genc semihi" de diyebiliriz.
"babyface" hic bir sezon ilk 11'i göremedi ve kaybolup gitti...