ŞL Son 16 İlk Maç | Arsenal 2-1 Barcelona | 16 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ŞL Son 16 İlk Maç | Arsenal - Barcelona | 16 Şubat | 21.45 | Star TV

Barca'nın geçen sene ki gibi Arsenal'e 2. maç için umut vereceğini sanmıyorum. Net bir skorla maçı Barcelona kazanır.

Zorlanmaz bile Barça. 0 - 3.

kaç tane atar Barça ? ben 4 diyorum.

Barcelona rahat kazanır.

İki maçta çok zevkli olacak.Futbola doyacağız. Bende Barca alır diyorum.

Arsenal savunma futbolu yada hücum futbolu oynarsa kaybeder.

Adil Cem reise katiliyorum

0-3

Messi(2)

David Villa(1)

Barcelona 2-1 alir.

ayda yılda iddaa oynadık ayda yılda barçaya verdik.

Maç üst olur ve/veya barça yenilmez.

Busted.

Cevap: ŞL Son 16 İlk Maç | Arsenal 2-1 Barcelona | 16 Şubat | Maç Sonucu

BAM Barcelonada olsa 2 gol yemezlerdi:D

Arsenal 1 gol daha atsa rövanş çok iyi olacaktı.2-1'lik skor ile Pep işi bağlar..Shanktar'a bakın 3-2 kazanmış deplasmanda..

Wenger biraz cesaretli olup Arshavin´i 2. yarının başında alsaydı 4´lük bile yapabilirdi Arsenal .2. maçta iyi alan daraltırlarsa turu geçer Arsenal.Kontra atak konusunda dünyanın en iyileri zaten.

Messi yüzünden gitti la mac.

Adam Ardalasti resmen.

Tebrikler Arsenal'e. Messi, Xavi, İniesta'nın da Nou camp topçusu olduğu ortaya çıktı.;)

Arsenal as kadrosunun Defansının(Kaleci dahil) %60 ı farklı siz hala yok efendum Arsenal fark yerdi diyorsunuz, bırakın da o kadar pozisyona girsin Barca

Ben yine diyorum, Arsenal için kabus yeni başlıyor :)

tamam Arsenal iyi oynadı aldı helal olsun falan da yine de fazla ileri gitmemek lazım rövanşı unutmayın :asd:

Alman spiker en az 10 kere Rijkaard dedi ya :( Icim acidi herseferinde. rijkaard´dan alintilar yapti spiker hep.

" Cocuk gibi basit paslasacaksiniz "

" Iniesta seker dagitir gibi paslasiyor "

" Hücumda tek hamle yapacaksiniz "

Ah be Rijkaard. Maci izlerken kac kere küfür ettim Adnan Polat´a tahmin edin. Bizim oyunculara kac kere küfür ettim tahmin edin.

Seneler önce EPL'yi canlı izleme şansımız varken Arsenal'i tutardım.Kırmızı kafa Ljunberg'i,Henry'si,Pires'i Bergkamp'ı sevmemek elde değildi.Seneler sonra gooool diye ayağa kaldırdılar eski gunnerı.:DHelal olsun sana Wenger,aslansın Wilshere.

Hikmet Karaman sen gerizekalının tekisin belirtmeden geçemezdim.

Günün birinde bizim takımdada böyle futbol izleyebilcezmi acep:sad007: bundan da vazgeçtim yarısını görsek kafidir:sad007:

Wenger biraz cesaretli olup Arshavin´i 2. yarının başında alsaydı 4´lük bile yapabilirdi Arsenal .2. maçta iyi alan daraltırlarsa turu geçer Arsenal.Kontra atak konusunda dünyanın en iyileri zaten.
Arsenal nou camp da hiç bişey yapamaz.Oyun 60. dakika ya kadar barçanın kontrolündeydi,sonra saldılar maçı ama 2-1 yenilmeleri iyi oldu.Rövanş maçını ciddiye alacaklar ve arsenal yine bir hezimet yaşayacak.Real maçına çıktıklarının yarısı hırs yapıp çıksınlar,arsenali 4 ler yollarlar.

Real Madrid'liler bir uzasın da objektif yorum yapalım şurda. Baydı sizin bu kompleksli yorumlarınız. :)

Barcelona 1-0'ın üstüne yatmasa durumu 2-0 yapsa çok daha iyi olurdu.

Yalnız Arsene Wenger'in oyuncu değişiklikleri hakkaten cuk oturdu, maçın seyir keyfi de değiştir bir anda, şans ta yanında olunca Arsenal'in olay bitti.

Ama ikinci maç Barcelona güzel bir skorla eler bence.

Barca bunu hep yapiyor oyundan dusuyorlar. Ilk yari iyiler fakat ikinci yari oyundan dusuyorlar. Pep'in cøzum bulmasi lazim.

Yanlış mı düşünüyorum yoksa hayal mi kuruyorum bilmiyorum ama Barça Türkiye Ligi gibi sert futbol oynayan liglerin takımlarıyla karşılaştığında özellikle deplasman maçlarında kolay kolay yenemez gibi geliyor bana. Mesela Türkiye'den 3 büyüklerden biriyle maç yapsa bugün zor yener gibime geliyor.

Geçen senede İnter'e o yüzden elendi sanırsam...

Geri
Üst Alt