ŞL Son 16 İlk Maç | Arsenal 2-1 Barcelona | 16 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ŞL Son 16 İlk Maç | Arsenal 2-1 Barcelona | 16 Şubat | Maç Sonucu

Yanlış mı düşünüyorum yoksa hayal mi kuruyorum bilmiyorum ama Barça Türkiye Ligi gibi sert futbol oynayan liglerin takımlarıyla karşılaştığında özellikle deplasman maçlarında kolay kolay yenemez gibi geliyor bana. Mesela Türkiye'den 3 büyüklerden biriyle maç yapsa bugün zor yener gibime geliyor.

Geçen senede İnter'e o yüzden elendi sanırsam...

valla bizle oynasalar isteseler rahat 12 tane falan gol atarlar diğer büyükleri bilmem :D

Arsenal nou camp da hiç bişey yapamaz.Oyun 60. dakika ya kadar barçanın kontrolündeydi,sonra saldılar maçı ama 2-1 yenilmeleri iyi oldu.Rövanş maçını ciddiye alacaklar ve arsenal yine bir hezimet yaşayacak.Real maçına çıktıklarının yarısı hırs yapıp çıksınlar,arsenali 4 ler yollarlar.

Zaten defansif oynayıp,kontra atakla işi bitrmeye çalışırlarsa dedim. Bu maçtaki gibi stoperler bu kadar önde olursa dediğin olur.

Aynen,Barça bile bunu yapıp maçı kaybediyorsa öbür takımlar bundan ders çıkarsın artık,özellikle hagi iyi izlemiştir bu maçı umarım.

Skorun üzerine yatan Rijkaarddı yalnız Hagi degil. Haginin elindeki kadro ofans yapsa tek devrede kalesinde 2-3 gol rahat görür, cunku defans 5 kurus etmez. Ankaragücü veya Karabük macları gibi.

Real Madrid'liler bir uzasın da objektif yorum yapalım şurda. Baydı sizin bu kompleksli yorumlarınız. :)

Barcelona 1-0'ın üstüne yatmasa durumu 2-0 yapsa çok daha iyi olurdu.

Yalnız Arsene Wenger'in oyuncu değişiklikleri hakkaten cuk oturdu, maçın seyir keyfi de değiştir bir anda, şans ta yanında olunca Arsenal'in olay bitti.

Ama ikinci maç Barcelona güzel bir skorla eler bence.

Yapma hocam ya Barça Arsenal falan bizim 3 büyüklerle oynasalar 8 lik ederler

Yanlış mı düşünüyorum yoksa hayal mi kuruyorum bilmiyorum ama Barça Türkiye Ligi gibi sert futbol oynayan liglerin takımlarıyla karşılaştığında özellikle deplasman maçlarında kolay kolay yenemez gibi geliyor bana. Mesela Türkiye'den 3 büyüklerden biriyle maç yapsa bugün zor yener gibime geliyor.

Eger isterlerse en az 5 fark atarlar. 10 farka kadar da cikabilir. Sonucta Arsenal ile oynadilar Turkiye'de hangi takim durduracak Barca'yi.

O maç öncesi çok uzun bir tren yolculuğu yapmışlardı. Barcelona'nın tek mağlubiyetiyle gerçekten ilginç yorumlar görüyorum. Pasa yönelik futbolu sertlikle önlemek daha zor bireysel sertliğe göre.

Laurent Koscielny de ne top oynadı arkadaş. Messi'yi sahadan sildi resmen.

5 dakka olsa 3 olurdu neyse.

Arsenal kalecisi misimovice ne kadar da benziyor öyle :D

o kadar eksiğe rağmen yendi helal olsun Arsenal'e

Ispanya'da en az 3 fark olur. (:

Hikmet Karaman rövanşta iyi bir taktik uygularsa Arsenal geçer turu.Tabi bu kez de barçaya öğretiyim derse oyunun inceliklerini barça geçer.

Ulan öyle diyorsunuz da 90. dakikada golü kaçıran Barca değildi sanki ya da ondan 2-3 dakika önce.

Bi abartmayın la ya da ironi yapıyorsanız belli edin şunu. :D

Geri
Üst Alt