ŞL Son 16 İlk Maç | Arsenal 2-1 Barcelona | 16 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ŞL Son 16 İlk Maç | Arsenal 2-1 Barcelona | 16 Şubat | Maç Sonucu

Zaten defansif oynayıp,kontra atakla işi bitrmeye çalışırlarsa dedim. Bu maçtaki gibi stoperler bu kadar önde olursa dediğin olur.
Arsenalde o potansiyel yok işte,inter gibi,2 yıl önce chelsea gibi defansta hatasız oynayamazlar.Bugün aldıkları skora sevinsinler ama nou campdan çıkmaları mucize gibi birşey.

Seneler önce EPL'yi canlı izleme şansımız varken Arsenal'i tutardım.Kırmızı kafa Ljunberg'i,Henry'si,Pires'i Bergkamp'ı sevmemek elde değildi.Seneler sonra gooool diye ayağa kaldırdılar eski gunnerı.:DHelal olsun sana Wenger,aslansın Wilshere.

Hikmet Karaman sen gerizekalının tekisin belirtmeden geçemezdim.

Facebook'ta olsa altına yazacağım şey bin kere like olurdu.

Skorun üzerine yatan Rijkaarddı yalnız Hagi degil. Haginin elindeki kadro ofans yapsa tek devrede kalesinde 2-3 gol rahat görür, cunku defans 5 kurus etmez. Ankaragücü veya Karabük macları gibi.

Haklısın. Rijkaard'ın defansı ile Hagi'nin defansı çok farklıydı.

Mourinho alır kupayı.

Evet Barcelona'yı Galatasaray durdurur şuan. Hagi Baros dahil herkesi libero yapar. 5-5-0 taktiğiyle harikalar yaratırız.

Ufuk

Serkan-Sabri-Neill-Servet-Balta

Barış-Sarp-Baros-Ayhan-Culio​

+

Valdes Barça'nın kalesine cidden yakışmıyor.

Evet Barcelona'yı Galatasaray durdurur şuan. Hagi Baros dahil herkesi libero yapar. 5-5-0 taktiğiyle harikalar yaratırız.

Ufuk

Serkan-Sabri-Neill-Servet-Çağlar

Barış-Sarp-Baros-Ayhan-Culio​
Şu kadroyla 15-0 falan biter heralde maç :D

valla bizle oynasalar isteseler rahat 12 tane falan gol atarlar diğer büyükleri bilmem :D

Yapma hocam ya Barça Arsenal falan bizim 3 büyüklerle oynasalar 8 lik ederler

Eger isterlerse en az 5 fark atarlar. 10 farka kadar da cikabilir. Sonucta Arsenal ile oynadilar Turkiye'de hangi takim durduracak Barca'yi.

O maç öncesi çok uzun bir tren yolculuğu yapmışlardı. Barcelona'nın tek mağlubiyetiyle gerçekten ilginç yorumlar görüyorum. Pasa yönelik futbolu sertlikle önlemek daha zor bireysel sertliğe göre.

Ya bilmiyorum dedim ya belki de hayal kuruyorumdur ama biliyorsunuz bizim takımlar özellikle bu tür maçlarda inanılmaz üstü motive ile oldukça iyi oynuyorlar. Ha belki bu dediğim bu seneki GALATASARAY için geçerli olmayabilir :D

Yine de şu noktada iddalıyım; Barça'yı yeneceksen sert ve baskılı oynayarak onları yıldıracaksın...

Ah be Pep Hikmetin taktiğine uyarmısın ?

Hikmet ; Barca ileriden bir hücumcu çıkarıp ortasahaya bir adam sokmalı :D

2. maça büyük ihtimalle kahvedeyiz

Bu kadro ile ancak ruyasinda durdurur Galatasaray Barca'yi.

O zamanda genc tecrübesiz falan diyolardı bizim icin: Galatasaray 2 - Barcelona 1.

Hatta sonraki karsılasmamızda Lucenin o toplama takımıyla hezimete ugrayacaktık sözde :boohoo:

O zamanda genc tecrübesiz falan diyolardı bizim icin: Galatasaray 2 - Barcelona 1.

Hatta sonraki karsılasmamızda Lucenin o toplama takımıyla hezimete ugrayacaktık sözde :boohoo:

Birisi arkadaşı rüyadan uyandırsın.

Facebook'ta olsa altına yazacağım şey bin kere like olurdu.

:tiphat:

Az sevinmedik çocukken Henry Highbury'de yardırırken.:asd:O değil de bizim afedersiniz ..tü kalkık bazı yıldız adaylarımız Wilshere'ı dikkatli izleyip ibret almalılar.19 yaşında gelmiş geçmiş en iyi takımın anasını belledi resmen.Sonra 23'lük Stancu genç değil deyince üstümüze saldırıyorlar lan.:asd:

Şu anda Türkiye liginde Barcelona veya Arsenal'den 5'den aşağı yiyecek takım yok. Hele biz ciddi olarak söylüyorum şu halimizle sekizlik BJK'den beter oluruz.

Nasri müthişti yalnız. Alves'i falan sildi süpürdü.

Barça fabregas ile falan uğraşmasın,bassın 30-40 m wilshere i alsın.

Gelecek sene Barcelona'yı yenecek düzeye geliriz.

Geri
Üst Alt