ŞL Son 16 İlk Maç | Arsenal 2-1 Barcelona | 16 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ŞL Son 16 İlk Maç | Arsenal 2-1 Barcelona | 16 Şubat | Maç Sonucu

O zamanda genc tecrübesiz falan diyolardı bizim icin: Galatasaray 2 - Barcelona 1.

Hatta sonraki karsılasmamızda Lucenin o toplama takımıyla hezimete ugrayacaktık sözde :boohoo:

Ne cevap yazmaliyim bilmiyorumki. 10 yil ønce Galatasaray yenmis Barca'yi tamam. Fakat yil 2011 ve bugunku Barca'yi Galatasaray ruyasinda durdurur hatta ruyasinda bile durduramaz. 11 yil ileri gel bosver gecmisi.

Wilshere-Emre Çolak kıyaslaması yapınca herkes laf ediyor sonra bize. Kendini geliştirmek isteyen geliştiriyor adam gibi sistem altında. İstanbul'da apaçicilik oynayacak olan da oynuyor maşallah.

Barça fabregas ile falan uğraşmasın,bassın 30-40 m wilshere i alsın.

30-40 az gelir bu adama.

Ciddi olarak söylüyorum rahat bi 60 vermeleri lazım.

En azından ben olsam satmazdım 40'a falan.

Keşke Barca kadrosu böyle olsaydı hiç yenilmezlerdi bence :D

Messi----------Ronaldo

---Villa---

bizim türkler gencleri anadoluya kiralayacagina avrupa da bi takima kiralasa

Wilshere-Emre Çolak kıyaslaması yapınca herkes laf ediyor sonra bize. Kendini geliştirmek isteyen geliştiriyor adam gibi sistem altında. İstanbul'da apaçicilik oynayacak olan da oynuyor maşallah.

Lan böyle bir mantık yok. Yetenek diye bir şey olmaması gerekiyordu senin mantığına göre.

Lan böyle bir mantık yok. Yetenek diye bir şey olmaması gerekiyordu senin mantığına göre.

Yetenek bazında değil fiziksel gelişim bazında söylüyorum. Kondisyonun, vücut dengesinin yetenekle bir alakası yok.

Bu maçın rövanş tarihi tam ne zaman?

Koscielny ve Wilshere tek kelimeyle müthistiler. Bu arada Emirates iyi hosta, Highbury bir baskaydi be.

Yetenek bazında değil fiziksel gelişim bazında söylüyorum. Kondisyonun, vücut dengesinin yetenekle bir alakası yok.

Ben Arsenal'de son yıllarda bu kadar kuvvetli bir oyuncu görmedim. Xavi ve İniesta'nın arasına tek başına dalıp darbe yemesine rağmen defalarca top çıkardı.

Geri
Üst Alt