ŞL Son 16 İlk Maç | Arsenal 2-1 Barcelona | 16 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ŞL Son 16 İlk Maç | Arsenal 2-1 Barcelona | 16 Şubat | Maç Sonucu

Barca 2.yi bulsaydı her şey farklı olurdu ama Barcelona'nın yedek kadrosu belki de büyük takımlar arasında en kötüsü.

Yedek kadroyla oynamadılar ki. :)

Ayrıca Song kesinlikle atılmalıydı maçta.

Yendik şişirdik, dolma yaptık pişirdik.

Yedek kadroyla oynamadılar ki. :)

Ayrıca Song kesinlikle atılmalıydı maçta.

Yedek kadroyla oynadılar demedim mesela Arsenal'de kenarda oturan bir Arshavin var ama Barcelona'da kenardan gelip skora etki yapabilecek oyuncu yok.

Yedek kadroyla oynadılar demedim mesela Arsenal'de kenarda oturan bir Arshavin var ama Barcelona'da kenardan gelip skora etki yapabilecek oyuncu yok.

Bence de öyle. Yedekleriyle asları arasında uçurum var.

Pedro'nun yerine sezon sonu mutlaka iyi bir oyuncu alinmali. Birde iyi bir sol bek lazim bu takima.

[video=youtube;4G4ykWDg0uY]https://www.youtube.com/watch?v=4G4ykWDg0uY[/video]

Oooo Jack :D

Bune yaa sanki turu geçtiler hee. Barça'nın taktik hatası yüzünden yendi Arsenal . Barça Nou Camp'da yine 3-4 atar takmayın bukadar...

Maçtan önce tahmin etmiştim Arsenal'in alacağını.İlk yarıdaki oyunla Barça çok rahat alabilirdi maçı.Bi 15 dakika boyunca mal ettiler Arsenal'i zaten.

Ama ikinci yarı anlamsız skoru koruma düşüncesi yüzünden maç gitti.Biraz da Arsenal'in şans golü var tabi.

Barca'nın golü verilseydi maç fark olurdu ama kısmet artık Nou Camp'a kaldı .

tumblr_lgtattHo6i1qbv7hdo1_500.jpg

Wilshere yeni Xavi'ydi dimi, bir de Xavi'yi falan ezmişti maçta?

wilshere hakketen cok iyi topcu olacak kapasitede. top calısını gördüm işte futbolcu budur dedim. attıgı paslarda baska bi özelligi. van persie konusunda bisey dicem bu adam gol attı ama inanılmaz şekilde bencil bi adam.

bide bu cocuk xavi gibi komutan durumunda degil. barcelonada herkes topu xaviye atıyor. arsenalde bu cocuga pek top vermezler..

bu duruma göremi kıyasladın. bu cocuk 19 daha ya daha bekle xavinin 19 yasındaki haliyle kıyaslamak lazım:D

Ya birakin Xaviyle karsilastirmayi, daha yapacagi cok is var Wilshere'in ne kiyaslamasi?

tumblr_lgtattHo6i1qbv7hdo1_500.jpg

Wilshere yeni Xavi'ydi dimi, bir de Xavi'yi falan ezmişti maçta?

Arsenal'in pas trafiğini sağlayan oyuncu Wilshere değil ki. hem atılan paslara göre de kıyaslama olmamış.

Xavi'nin kıyaslanacağı isim varsa o da Fabregas'tır. Evet, Jack Xavi'ye üstünlük sağladı maçta, ama İniesta'ya da Busquets'e de sağladı.

Yahu ne istatistiğinden bahsediyorsunuz, maçı izlemediniz mi ? Barcelona aşırı pas yaptığı için Xavi'nin pas yüzdesi haliyle artıyor. Acaba Xavi bu kadar pası Arsenal'de yapabilir miydi ? Wilshere aldığı her topu olumlu kullandı, hızlı ve dikine oynadı. Ayrıca hemen hemen hiç top kaybı veya pas hatasında bulunmadı.

Geri
Üst Alt