ŞL Son 16 Rövanş | Barcelona 3-1 Arsenal | 8 Mart | Maç Sonucu

Cevap: ŞL Son 16 Rövanş | Barcelona 3-1 Arsenal | 8 Mart | 2.Yarı | Euro Futbol

beğenmediğiniz almunia'yı görün.

Cevap: ŞL Son 16 Rövanş | Barcelona 3-1 Arsenal | 8 Mart | Maç Sonucu | Euro Futbol

Bitti

Cevap: ŞL Son 16 Rövanş | Barcelona 3-1 Arsenal | 8 Mart | Maç Sonucu | Euro Futbol

Arsenal şut çekmeden bitirdi maçı

Alvesin birdaha Messiye topu birakmak istedigi pozisyondan önceki tek toplar mest etti.

Yok artik dedim,koltuktan düstüm.

Her hafta bize bu futbolu izlettikleri icin birdaha tessekkür ediyorum Barcelonaya :)

Transfer haberi çıktığında Almunia'ya rezalet falan diyen arkadaşlar sayesinde Zapata gibilere layık olduğumuzu bir kez daha anladım.

Bir Barca Klasigi, artik uyuma zamani, dagilin beyler

Abidal'e bakin beyler, Hakan Balta'nin Fransa subesi. Sol bek oldugu oldugu halde stoperde hiç siritmiyor, hatta siritmamaktan fazlasini yapiyor.
Abidal hakan balta ile isminin yan yana kullanıldığını görse, futbolu bırakır.

Geçmiş olsun Cimbomludan çok Arsenalciler. :)

Cevap: ŞL Son 16 Rövanş | Barcelona 1-1 Arsenal | 8 Mart | 2.Yarı | Euro Futbol

barca nin maclarini izlememek lazim...bizim yakindan uzaktan futbol ile alakamizin olmadigi belli oluyor...hagi izliyormu acaba ?? bir 6 ay barca da staj yapsin sonra gelsin

Arsenal bile Etimesgutspora benzedi yanlarinda.

bu degilde bukadar kolay kirmizi kartlari kaldirsinlar!

Abidal'e bakin beyler, Hakan Balta'nin Fransa subesi. Sol bek oldugu oldugu halde stoperde hiç siritmiyor, hatta siritmamaktan fazlasini yapiyor.

Katılmıyorum sana Serhat.

Böyle maç mı olur yahu? Yürüyün gidin işinize. :o Son zamanlarda böyle ahmakça maç görmemiştim.

Kaleye atılan şut- Barcelona; 19 - Arsenal; 0

Can Colfan bunu da beğen :D

Arkadaş bir Inter maçıyla Barca'Yı yıkmayın. O gün o hakem holünü yemese Mourinho'nun da burnunu sürtüyorlardı. Ama vermedi. Barca bu haliyle 10 gole ihtiyacı varsa çıkar o 10 golü atar.

Yorumsuz

Maçın kırılma anı V.Persie'nin atılmasıydı.Hakem Arsenal aleyhine çok kolay kararlar verdi.Kırmızı kart ve penaltı saçmalıktı adam duymadım diyor.

Geri
Üst Alt