Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
berabere biticek
Varmısın iddaya beraber bitmiyicek bu maç
Maç sona erdi. 0-0
Tottenham tur atladı.
Bu arada kimse Modric'e kötü futbolcu vs. demedi. Sadece henüz bir gelişme kaydedemediğini söyledim. Modric'in yeteneklerinden kimsenin bir şüphesi yok.
Maçın yıldızı Sandro.
Şimdi Türkiye liginin eşşek oğlu eşşek ligi olduğunu herkes anlamıştır umarım. Türkiye şampiyonu CL'de 5'lik, 6'lık olurken, İngiltere 4.'sü takım ilk katılışında Avrupa devi Milan'ı eleyip çeyrek finale çıkıyor. Helal olsun.
Milan'ın ahı gitmiş vahı kalmış. Hangi dev?
Modric, şu anda aktif futbolcular arasında kendini en fazla geliştiren 5 oyuncu arasındadır rahat. Şaka mı yapıyorsun yahu? Adam güçsüz, kanat oyuncusuyken şimdi merkez ortasahada mücadele gücü yüksek, müthiş bir oyuncu haline dönüştü.
Şuan orta sahada bir general olarak görev almış olabilir, ama ben çok daha iyi olabileceğini düşünüyorum. Bende hayal kırıklığı oldu.
Modric'in şu haline hayal kırıklığı diyorsan, adamın uçmasını falan bekliyordun heralde.
Milan dev oğlu dev bir takım. Hem geçmiş olarak, hem de şuanki durumu. Serie A'da lider zaten.
Boateng gibi 2. sınıf bir kadro topluluğu olmuş Milan. Serie A'da lider olması bir şeyi değiştirmez. Zaten Türkiye Lig'i kadar kötü bir lig. Bizim ligimizde de Bursaspor liderdi geçen sene..
Hmm...![]()
"Hmm" ne?
Fikrin varsa belirt, yoksa cevap yazma. Yanlış anlaşılmalara sebebiyet verme bence.
Mustafa Sarp mı Modric mi beyler ?
Mustafa Sarp mı Modric mi beyler ?
İkisinin arasında Modric bir adım önde fakat H.Balta'nın ortasaha oynayışını Modric'e değişmem panpa.![]()