ŞL Y.F. İlk Maç | Real Madrid 0-2 Barcelona | 27 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: ŞL Y.F. İlk Maç | Real Madrid 0-2 Barcelona | 27 Nisan | Maç Sonucu

aynen, bende bayadir oynamadim.

bende olmiyor, sende acildi mi ki?

en son dün baktim, olmuyordu, PS3 Forumundan takip ediyorum, orada olmuyor diye yaziyorlar, o zaman ben de de olmuyordur, seni parcalamak icin sabirsizlaniyorum.

Bugünden sonra tartışmasız bugüne kadar ise benim için Dünya'nın en büyük futbolcusu MESSİ!

Hakkaten eskiden Pele'nin zamanında özellikle defans diye birşey yokmuş ki 1200 gol atmış efsane elbette hiçbir lafım yok..

Ama şu zaman oynasaydı efsane olacağını sanmam..

Messi hakkaten uzaylı..

en son dün baktim, olmuyordu, PS3 Forumundan takip ediyorum, orada olmuyor diye yaziyorlar, o zaman ben de de olmuyordur, seni parcalamak icin sabirsizlaniyorum.

valla, az cok defans yapmayi bir ögrenebilsek, dagitirdim seni)))))))

Hakkaten eskiden Pele'nin zamanında özellikle defans diye birşey yokmuş ki 1200 gol atmış efsane elbette hiçbir lafım yok..

Messi hakkaten uzaylı..

Messi'nin aldığı eğitimin, fizik yüklemenin onda birini aldı mı Pele? Adamın kaslarını geliştirmek için özel metotlar uyguluyorlar, futbolsa özellikle Barca alt yapısında ders olarak okutuluyor.

Messi'nin aldığı eğitimin, fizik yüklemenin onda birini aldı mı Pele? Adamın kaslarını geliştirmek için özel metotlar uyguluyorlar, futbolsa özellikle Barca alt yapısında ders olarak okutuluyor.

Şimdi her takımın oyuncusu deli gibi fitness yapıyor..

Eskiden gol atmak kolaydı..

Şimdi çok çok zor..

Pele Messi'nin aldığı o eğitimleri alsada Messi gibi bir oyuncu olamazdı şu günde şahsi fikrim..

Messi hakkaten uzaylı..

''Brezilya liginde bende 1200 gol atarım...''

Pele'yi tartışan, kendini tartışır. Lütfen yapmayın. Hadi Maradona mı, Pele mi tartışması yapılır ama, Pele'nin ve Maradona'nın ilk 2'ye girmediği liste liste değildir. Bu Dünya'da Pele-Maradona ve diğerleri vardır. Birisi 3 tane DK kaldırmış, diğeri İtalya gibi zor bir ligte kendini kanıtlamış, üstüne bir de İspanya'da coşmuş futbol dehası. Cruyff-Zico vs... isimler de efsanedir ama Pele ve Maradona'dan sonra.

Pele'yi izleyen var mi yoksa kilit

Ben izledim. Şahitlerim var.

''Brezilya liginde bende 1200 gol atarım...''

Şimdi her takımın oyuncusu deli gibi fitness yapıyor..

Eskiden gol atmak kolaydı..

Şimdi çok çok zor..

Pele Messi'nin aldığı o eğitimleri alsada Messi gibi bir oyuncu olamazdı şu günde şahsi fikrim..

Bazilarimiz futbolcu olsun, bu forumda zaman harcamayin, direk brazilyaya ucun siz. Valla, cok ciddiyim.

Geri
Üst Alt