ŞL Y.F. İlk Maç | Real Madrid 0-2 Barcelona | 27 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: ŞL Y.F. İlk Maç | Real Madrid 0-0 Barcelona | 27 Nisan | 1.Yarı | Star TV

Servet bi ara Barca'da olsam en az Puyol kadar oynarim diyordu. :asd: Adam bugün sol bek oynuyor ve suana kadar hatasiz.

Cevap: ŞL Y.F. İlk Maç | Real Madrid 0-0 Barcelona | 27 Nisan | 1.Yarı | Star TV

Bbbbbaarrrcceeellllooonnnaaaa'''nnnıııınnn oooyyyuuunnn aaannnlllaaayyyııışşşııı aaayyynnneeennnn bbböööyyyllleeee.

Şu an yaptıkarı aynen bu. Uzatıyorlar da uzatıyolar. Pozisyon sayısı ve netlik bazında Real-Barça eşit.

Yedek kaleci Pinto kırmızı kart görmüş,devre bitimi çıkan olaylardan ötürü.

Ben olaya Barca-Real olarak bakmıyorum, futbol ve anti futbolun mücadelesi olarak bakıyorum. Futbolun bu iğrenç defansif bir yapıda ilerlemesini istemiyorum.

Bana en cok zevk veren futbol manu nun oynadıgı futboldur.Hem pas var hem mucadele var hem kanattan orta var herşey var.Barcanınki biyerden sora can sıkıyor.

Defansif anlayış neden kötü olsun?

Ayrıca ne bu Mourinho'ya laf atma çabası [senin için söylemedim bunu].

Pas yapıp topu ayağında tutma anlayışı neden kötü olsun ?

Ayrıca ne bu Barcelona'ya laf atma çabası [senin için söylemedim bunu genel].

Defansif anlayış neden kötü olsun?

Ayrıca ne bu Mourinho'ya laf atma çabası [senin için söylemedim bunu].

Bu defansif futbol da değil ki? Rakibimi bozayım yeter, ben bir ara atarsam atarım futboludur bu.

Defansif oynayıp kontra atak yapsa ne bileyim, maçı heyecanlandıracak efektiflere oldukça yer verilse o zaman anlarım da bu futbol değil yani.

Top Barca'da da ne ise yariyor söylermisiniz? Kendi yari alaninda cevirip duruyorlar topu, ne ise yariyor? Gol pozisyonlari falan ayni. Korkak oynayan Real degil, Barca'dir.

Real Madrid defansif futbol oynayınca kendi sahasında top çevirmeden nasıl doldur boşalt yapıp, boşluk bularak gol atacaklar bana birde bunu söyleyebilir misin ? Ha ! diyorsun ki kendi sahasında topu çevirdi durdu ne işe yaradı. Madem öyle Real Madrid neden yapamıyor bunu. :)

Topla bu kadar oynamak üzerine kuruyorsan oyununu rakibin üzerine gelmesini bekleyemezsin,aptalmı ulan rakipler?

Ama sen hem top bende kalsın deyip hemde rakibin üzerine gitmemeyi seçersen oyunu çirkinleştiriyorsun demektir.

Kendi sahasında 134567557876 pas yapınca barça uzay futbolu oynuyor diyorlar...

buda futbolsa izlemiyorum...

Real atıcak görecez...

Ya beyler utanın mutanın diyorsunuz da, illa herkes Barça gibi oynamak zorunda mı?

Ayrıca Barça'nın bu maç ki performansı ciddi anlam da göz yanılgısı.

Pozisyon sayısı ve netliği her iki taraf için de aynı.

Hayır birşey oynadığı da yok. Pique ile Xavi arasında gel-git garanti pas. Başka hiç bir şey yok. Şut olarak Madrid 1 tane fazlası var şuan, korner olarak eşitler.

Kral Kupası'nda yediği gol, Pinto'ya çok dokunmuş anlaşılan.

Topla bu kadar oynamak üzerine kuruyorsan oyununu rakibin üzerine gelmesini bekleyemezsin,aptalmı ulan rakipler?

Ama sen hem top bende kalsın deyip hemde rakibin üzerine gitmemeyi seçersen oyunu çirkinleştiriyorsun demektir.

Senin bakış açınla söylüyorum. Önde Pepe gibi bir hayvan gibi her yeri kaplayan bir adam varken bodoslama çıkmasını bekleyemezsin Barcelona'nın, aptal mı Barcalı futbolcular açık bulmadan çıksınlar ileri ?

artık bizim derbiye kimse laf etmesin

ne futbol var bu el sikkoda ne de adamlık

sürekli yere atlamalar, aya kalkarken rakibin ayağına basmlar, kavgalar ve türlü pislikler

zaten mourinho almış reali ibb mantığıyla oynatıyo

galatasaray ibb maçı ne kadar istanbul derbisiyse bu maç da ancak o kadar dünya derbisidir

İstediğiniz kadar tarıtışın ama şunu kabul edin; iki tarafta beklentilerin altında.

adebayor giriyor..

Geri
Üst Alt