ŞL Y.F. İlk Maç | Real Madrid 0-2 Barcelona | 27 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: ŞL Y.F. İlk Maç | Real Madrid 0-0 Barcelona | 27 Nisan | 1.Yarı | Star TV

Gercekten herşeyiyle iyi futbol izlemek isteyen united ın maçlarını izlesin

Cevap: ŞL Y.F. İlk Maç | Real Madrid 0-0 Barcelona | 27 Nisan | 1.Yarı | Star TV

Berbat bir maç oluyor,bir tarafta pas yaparak çırpınan barça bir tarafta defans yaparak çırpınan real.Ortam gerilmediği sürece heyecan olmuyor. :)

Mourinho'nun planı belli oldu. 75. dakikalara kadar takıma defansif futbol oynatacak. Daha sonra Benzema yada Adebayor'dan birini oyuna alacak. İkinci yarı ikisinden birini forvetlerden biriyle de değiştirebilir. 75'den sonra baskı kurmaya çalışacaktır.

Aynen söylediğim gibi oldu. Adebayor oyuna girdi şuanda. :)

Yahu biri bana 5 sene önce çıkıp şampiyonlar liginde Barcelona ile Real karşılaşacak dese abartmıyorum 1 gün önceden televizyonun başında sabahlarım. Ama son 2 maçtır sergilenen futbol, olayı develerin hendek atlamasını bekleyen köylü olayına döndürdü. Ben o köylü olmak istemiyorum. Futbol şöleni istiyorum, kazanan umurumda değil. Bir gecemi mutlu geçirmek istiyorum. Hiçbir alakamın olmadığı takımları insan kasıla kasıla izler mi? Bir de gelip burada boş fanatiklik yapıp, bu işkenceyi övmüyor musunuz? Yemin ediyorum tez yazılacak adamlarsınız.

Özil cikti - Adebayor girdi

Senin bakış açınla söylüyorum. Önde Pepe gibi bir hayvan gibi her yeri kaplayan bir adam varken bodoslama çıkmasını bekleyemezsin Barcelona'nın, aptal mı Barcalı futbolcular açık bulmadan çıksınlar ileri ?

Haklı olabilirdin eğer top ne olursa olsun bende kalsın mantığı olmasaydı barçada.Oyunu bu noktaya getiren barçanın tercihi.

Tek pozisyonla koca bir 45(kırk beş) dakikayı değerlendirmek mükemml bi yetenek olsa gerek.

Olm kiçinizdanmi yorum yapiyorsunuz. Adam bana barcanin bu bu pozisyonu var dedi bende realinda var dedim.

Real en az Barca kadar oynadi ilk yarida. Bunu itiraf etmeyen bir siz 'katalanlarsiniz'

Haklı olabilirdin eğer top ne olursa olsun bende kalsın mantığı olmasaydı barçada.Oyunu bu noktaya getiren barçanın tercihi.

Evet Barca sırf Madridlileri mutlu edecem diye yıllardır sürdürdüğü oyun felsefesinden vazgeçecek.

Bana en cok zevk veren futbol manu nun oynadıgı futboldur.Hem pas var hem mucadele var hem kanattan orta var herşey var.Barcanınki biyerden sora can sıkıyor.

o beğendiğin man.u yu şam.ligi finalinde rezil etmişti barcelona.3 siklet altı rakiple maç yapar gibi ezip geçmişti.finale çıksınlar yine aynısı olur.dünyada barcelona ve diğerleri var işte anlaşılması için daha ne yapsın barcelona?

Bu maç en fazla bu kadar sıkıcı olabilirdi. :o

Evet Barca sırf Madridlileri mutlu edecem diye yıllardır sürdürdüğü oyun felsefesinden vazgeçecek.

Hah işte aynı noktadayız.Real defansif oynayıp oyunu çirkinleştiriyo diyemeyiz çünkü barça takımları buna zorluyor.E birde Barça kontrollü oynamayı seçip çıkmayınca ileri böyle zevksiz bir maç oluyor.

Cevap: ŞL Y.F. İlk Maç | Real Madrid 0-0 Barcelona | 27 Nisan | 2.Yarı | Star TV

Ramos cezalı duruma düştü , öbür maçta yok.

Ramos cezalı. :sad007:

Cevap: ŞL Y.F. İlk Maç | Real Madrid 0-0 Barcelona | 27 Nisan | 2.Yarı | Star TV

Sergio Ramos, Nou Camp'ta yok. Madrid'in işi iyice zorlaşıyor.

Hah işte aynı noktadayız.Real defansif oynayıp oyunu çirkinleştiriyo diyemeyiz çünkü barça takımları buna zorluyor.E birde Barça kontrollü oynamayı seçip çıkmayınca ileri böyle zevksiz bir maç oluyor.

Güzel kardeşim çıkmıyor diye bir şey yok çıkamıyor aptal mı herifler bodoslama çıksınlar. Neden diğer maçlarda bol pozisyon buluyor bu takım o zaman ? Her iki takımın da oyun yapısı birbirine zıt o yüzden böyle bir maç oluyor. Sen sadece Barca'yı suçluyorsun.

Bousquets bizim BAM'ı aratmıyor.

Barcelona yönetimi biraz sabredip Ibrahimovic'i bu takımda tutsaydı, ileride çok daha yaratıcı bir oyun olurdu. David Villa ölü gibi şuanda, Ibrahimovic yoktan var ediyor. Ibra Kadabra !

kaleci pinto devra arasinda kirmizi yemis. Realde birazcik beyin varsa kaleci valdesi sakatlar.

Pepe kırmızı.

Geri
Üst Alt