ŞL Y.F. İlk Maç | Real Madrid 0-2 Barcelona | 27 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: ŞL Y.F. İlk Maç | Real Madrid 0-2 Barcelona | 27 Nisan | Maç Sonucu

Yalan mı olm...

Kral Kupası finalinden sonra Salih dışında kimse yoktu...

Hepiniz bir yerlere saklandınız...

Ne zaman yendiniz Love messiiiiiiiiiiiii love barçe bağırıyonuz...

Biz dün neysek bugünde oyuz...

5 yediğimizde de kaçmadık...

Yendiğimizde de buradaydık...;)

Sonuc Real Madrid 0-2 Barcelona

Messiyi birkez daha takdir ettim . Onca sahtekar arasinda çikti oyununu oynadi :tiphat:

2002´den beri Madrid sempatizmanı olan biri değilde bir futbolsever olarak meraktan ciddi ciddi soruyorum.Şu takımı nasıl bu kadar seviyorsunuz?Şu zamanın Barcelona´sı gerçek futbol keyfi olan rekabeti,çekişmeyi,heyecanı herşeyi aldı götürdü.Bu Barcelona yüzünden karşısındaki takım çıkamıyor,top alamıyor.Hiç heyecen yok.Aslında nefret edilmesi lazım bence.

Bu galibiyeti abartmamak gerek çünkü Real Madrid'in kadrosu yetersiz yıllardır birlikte oynayan bir takıma yenilmeleride gayet normal ama bazı oyuncuların kalitesi Real madrid seviyesinde değil lass diarra,di maria,adebayor,albiol gibi adamlar bu takıma yakışmıyor ve bence yanlış bir strateji izlediler çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3.cüsü malumdür 3.maç ve gene aynı taktik ve sonuç hüsran kendi evinde oynuyorsunuz ve taktiğiniz skandal koca maç 2 adam hücüm yapıyor 9 savunmacı 1-0 kazansan ne olacaktıki camp nou ve ciddi bir barcelona kendi evinde 5 atardı bu maçta hedef 2-0 3-0 olmalıydı ve o stratejiyle çıkmalıydı.Mourinho'sun Real Madrid'sin rakibin %29'a %71 gibi bir istatislik yakalıyor bunu ciddi ciddi oturup düşünmeli mourinho.Yönetimede sallıyacam Robben,Sneijder gibi adamları yollamalarını anlamış değildim halada anlıyamıyorum hadi sneijder bi nebzede robben'i yollamak nasıl bir iştir gittiğinden beri hala çözemedim Ronaldoya,kaka'ya para saçmaktan savunmaya adam almadılar doğru düzgün savunma evlere şenlik ama Real Madrid'e yakıştıramadım Barcelona'yı bu kadar eksik ve kötü yakalıyorsun ama 2-0 yeniliyorsun David villa ortada yok zaten iniesta'da yok sol beki puyol ve neredeyse 7 tane defansif adamla çıkıyorsun ne zaman kazanacaksın Real madrid ? böyle transfer politikasıyla devam ederse real madrid barça tek başına götürür bu işi ileriki senelerdede

Adebayor çirkefin teki, Pepe'de vukuatlı bir futbolcu. Marcelo bilerek basmadı ama yanlış görmediysem.

Futbol ahlakı olmayanlara çirkef diyoruz biz. Siz neye çirkef diyosunuz? Bir futbolcunun futbol hayatını bitirecek şekilde sakatlamaya girmek şerefsizliktir. Bu durumda çirkef Real madrid oluyo sanırım.

Xavi adamdır!

madridciler nerde,kral kupası maçından sonra yazmıştım,barcelona isterse zorlanmadan yener,

Real Madrid her zaman dünya çapında daha fazla tanınan ve daha başarılı bir takım olmuştur geçmişlerine bakıldığında.Los Galacticos gibi müthiş bir futbol oluşumu onların zirvedeki son haliydi.O zamandan bu zamana kadar Barcelona,Ronaldinho olsun Messi olsun Eto'o olsun sürekli insanların sempatisini kazandığı futbolcularla bir yerlere geldi.Real Madrid yıllardır bu seviyelerde olmadığından dolayı çoğu insan elbette iyiye yönelir zamanla.Bu iyiye yönelme olayı da hiç bir zaman kendi ligindeki bir takıma karşı olmaz.Çünkü doğru düzgün bir bağ yoktur bu takımla ve en ufak birşeyden etkilenmeyle olabilir.Elbette sonradan Barça'lı olacaktır insanlar.Çünkü daha göze hoş gelen,sürekli hücum futbolunu düşünen ve Messi-İniesta-Xavi gibi hem çok yetenekli hem de karakter olarak sağlam olan futbolcuları bulundurduğu için Barcelona daha popüler oldu son yıllarda.Halbuki Real Madrid geçmişiyle Barcelona'dan çok daha başarılı bir takım olmasına rağmen eski popüleritesinden uzakta.Bunun farkındaydı zaten Real Madrid yönetimi ve Ronaldo-Kaka gibi yıldızları kadrosuna kattı.Biz sadece burda gelip beğendiğimiz takımın maç kazanmasını konuşuyoruz.Elbette benimsemiş olabiliriz fakat sonradan Barçalı yada sonrada Madridli demek biraz saçma geliyor.Ben sonradan Barça'lıyım çünkü özümde Galatasaray'lıyım bu kadar basit.

2002´den beri Madrid sempatizmanı olan biri değilde bir futbolsever olarak meraktan ciddi ciddi soruyorum.Şu takımı nasıl bu kadar seviyorsunuz?Şu zamanın Barcelona´sı gerçek futbol keyfi olan rekabeti,çekişmeyi,heyecanı herşeyi aldı götürdü.Bu Barcelona yüzünden karşısındaki takım çıkamıyor,top alamıyor.Hiç heyecen yok.Aslında nefret edilmesi lazım bence.

Hoca sen siyasi olayları bilmiyorsun karıştırma bence :)

real madrid taraftariyim ama morinyo kisiliginin beni takimdan soguttugunu soylemekteyim

reali tutan arkadaslar o kisiligi lutfen uzerlerine gecirmesinler

forumda yazarken

o yapar adam basarili

size uymaz, daha alcak gonullu yazilar yazin

messiyi falan tebrik edin orta sahadan yilani birakti diye

hakeme laf atin maci 5 ksii bitirmemiz lazimdi diye

dogrular bunlar

ilkkez bir yazını beğendim, not alıyorum.

Ronaldo en fazla Lennon kadar yetenekli bir futbolcu.Fark yaratan fiziği herzaman işe yaramıyor maalesef.Yedek klübesindeki Kaka Ronaldo hrbosundan çok çok daha iyi.

Benden gelsin Zaytung tadında...

"Barcelona karşısında takımına taç kazandıran C.Ronaldo R.Madrid taraftarının gönlünde taht kurdu."

"Barcelona'ya karşı üstüste 5 pas yapan Real Madrid takımı alkış yağmuruna tutuldu."

:D

Ronaldo en fazla Lennon kadar yetenekli bir futbolcu.Fark yaratan fiziği herzaman işe yaramıyor maalesef.Yedek klübesindeki Kaka Ronaldo hrbosundan çok çok daha iyi.

yok kazım kadar falan bir oyuncu. biraz abartmışsın :D

Futbol ahlakı olmayanlara çirkef diyoruz biz. Siz neye çirkef diyosunuz? Bir futbolcunun futbol hayatını bitirecek şekilde sakatlamaya girmek şerefsizliktir. Bu durumda çirkef Real madrid oluyo sanırım.

Tamam o zaman sahtekar diyelim, keza Busquets'in yaptığı sahtekarlık.

Yalan mı olm...

Kral Kupası finalinden sonra Salih dışında kimse yoktu...

Hepiniz bir yerlere saklandınız...

Ne zaman yendiniz Love messiiiiiiiiiiiii love barçe bağırıyonuz...

Biz dün neysek bugünde oyuz...

5 yediğimizde de kaçmadık...

Yendiğimizde de buradaydık...;)

Reis Ben Galatasaray Taraftarıyım Katalan Felanda Değilim Ama Kimlik Değiştirmem Galibiyete göre Her Defasında söylemişimdir İspanyada Barçayı tuttuğumu krallık sistemini sevmem zenginin halkı ezmesi vs o sebebten dolayı reali sevmem krallığı temsil ederler çünkü ;)

https://www.gscimbom.com/forum/ispa...rcayi-abartmayin_quot_-imasi.html#post2354585

Geri
Üst Alt