ŞL Y.F. İlk Maç | Real Madrid 0-2 Barcelona | 27 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: ŞL Y.F. İlk Maç | Real Madrid 0-2 Barcelona | 27 Nisan | Maç Sonucu

beni güldüren sensin şu anda maçı izlemedin herhalde Madrid kalesinde olan pozisyona valdes koşuyordu daha ne olsun

Lig macindaki ve Kral Kupasi macindaki o baskiyi soylememe hic gerek yok. Bu macta gorduk ki hakem korkarak maci yonetmedi lakin Kral Kupasindaki hakemi Real'li oyuncular baski altina alarak sonuc aldilar.

anlaşılan onlardan birisin sende..

Lan bu Madridlilerde iyice usuttu. Gecen mac Barcelona kaybedince. Birakin mislari, muslari diyordular. Birakin kivirmalari diyorlardi. Bu sefer ne dediklerini bilmiyorlar :D Kuyruk acisi

........

Wolfgang Stark'a mi salliyorsunuz siz burda ?? Yok artik. :haha: :D

her türlü çirkefliği yaptı barcelona takım halinde hakemi etki altına almalar falan.. en ufak bi faulde bi saat yerde kıvranmalar falan tam fener gibi oynadılar dün

tumblr_1.gif
Gelsin

Olmak zorunda değil.

Dedik ya Real Madridi tutan Dunya'da azinlikta, gidin butun forumlara bakin Madrid forumlari disinda. Ne kadar futbol sitesi varsa butun dunyada her tarafta adam akilli yorum yapanlar. Barca'nin maci sonuna kadar hak ettigini yaziyor.

Tamam beyler uzatmanın manası yok ya , maç bitti galip takım belli , ezen takım belli , kapatalım konuyu :D

Wolfgang Stark'a mi salliyorsunuz siz burda ?? Yok artik. :haha: :D

Madridin akillarda kalan pozisyonu yok, ustelik birde kontra atak futbolu oynuyorlar, cirkefligini babasini yapiyorlar, anti futbol oynuyorlar. Ondan sonra sallamasyonlar basliyor.

Bazilari diyorku 3500 pas yapilirmi, bunlari diyenler asil futbol cahilidir. Hayatinda cim sahada futbol oynamamis alt yapisi olmayan insanlar. Hollanda'da birisine Barca'nin oynadigi futbol cok zevskiz desem adam yuzume tukurur.

Bazilari diyorku 3500 pas yapilirmi, bunlari diyenler asil futbol cahilidir. Hayatinda cim sahada futbol oynamamis alt yapisi olmayan insanlar. Hollanda'da birisine Barca'nin oynadigi futbol cok zevskiz desem adam yuzume tukurur.

Bence döven bile olur..

Madridin akillarda kalan pozisyonu yok, ustelik birde kontra atak futbolu oynuyorlar, cirkefligini babasini yapiyorlar, anti futbol oynuyorlar. Ondan sonra sallamasyonlar basliyor.

Türk bir hakeme sallasalar anlarim ama Almanya gibi bir ülkede yilin hakemi secilmis birine sallamak bana komik geliyor. Macta dogru dürüst Real aleyhine hatasi olmamasina ragmen bu adama sallanmasi daha da komik geliyor bana. :o

Birde dar alanda topa sahip olmakta cok zordur, mesela cogu Madridli oyuncunun top kontrolu Busquets'in top kontrolunde kotu. First touch/ilk donus

gecenki macdan sonra mourinho hayrani biri messi mourinhonun calistirdigi takimlara karsi napmis diyordu :D :D

en güzel kapak oldu heral haha

Haftaya Madrid mecbur daha acik futbol oynayacak haftaya daha guzel olur mac. Dunki mac pek heyecanli degildi aslinda.

Madrid'li gardaşlarımız üzülmesin.Finalde öclerini alacağız.

Barcelonanın as kadrosuyla bu kadar silik oynadıgı bir mac görmedim derken ilk 45 dk ikinci yarı japon kale oldu resmen Barca rolantide oynarken real maximumunu veriyordu cunku burdan bile daha iyi takım oldugunu anlasılır barcanın realin daha en az 2 senesi var Barca clde rahat gecer heleki kupayı kaybetmişken Bu arada adamımı tebrik ediyorum tam bir kupa beyi Gelmiş gecmiş en cok kupa kazanan hoca olacaktır.

El clasico serilerinin hepsini bildim ama bu bilgiyi maddiyata dönüştüremedik:D

Geri
Üst Alt