ŞL Yarı Final Eşleşmeleri Belli Oldu

A.Madrid %75 favori final için.

Bayern ise %99 favori final için.

Bence final Real - Chelsea olur. Kupayı da Real alır.

Chelsea eler A.Madrid'i.. Tecrübe farkı, kadro derinliği falan belirleyici faktörler C.L. için. Ayrıca Mourinho faktörü de var...Barcelona'yı geçip, La Liga'da yıpranmışlık ve üstüne Chelsea'yi 2 maçta elemek güç...

Diğer eşleşmede Bayern Münih tabii ki favori gözüküyor ama nedense içimden bir ses R. Madrid diyor...

"R. Madrid - Chelsea" finali diyorum...

Bayern - Atletico finali olur.

Güzel eşleşme olmuş. Bayern ile oynaması durumunda Atletico'nun sansı yoktu. Şimdi bir ihtimal, çok zor ama Real'in turu geçtiğini farz edelim. Şampiyonluk pek uzak değil Atletico için.

goren de Bayern in Besiktas ile eslestigini zannetdir

Dortmund'ta 30 küsür dakikada 2 gol yedi 3-4 tanede %100 kaçtı mhkitaryan salağı yerine herhangi bir adam olsaydı Real o gün elenirdi herhalde. Bayern karşısında şansı 0. A.Madrid'in şansı daha yüksek olurdu Bayern karşısında ama bunu oyun sistemi ile alakalı.

Real Madrid finale çıkarılırsa gülerim.

Chelsea ve Münih'i daha şanslı görüyorum ama eşleşmeler çok zor.

Çeyrek final eşleşmelerinde tur atlayanların tamamını bilmiştim ama bu eşleşmelerde hiçbir şey belli olmaz.

Real-Chelsea finali olur umarım. En azından bir anlamı olur. Bayern-Chelsea veya Bayern-ATM finalleri kusturur.

Real-Chelsea finali diyorum

welbeck-rooney bayerni okadar zorluyorsa benzema/di maria/cr/bale fln vurup gecer...pep napacak merak ediyorum takimi dususte

chelsea-atletico sanslar esit Ivanovic ve Diego Costa olmayacakmis ilk maclarda...Courtois oynayacak gibi gozukuyor ama kesinde degil...chelsea londrada alir turu gibi geliyor

dunya kupasindan once cok guzel maclar bizi bekliyor:happy0025:

kupayı Chelsea alsın da

koskoca şampiyona elendik diyeyim bari

Chelsea yine final oynayacak o zaman.

son 3 senedir inanilmaz isler yapiyor chelsea

real chelsea final oynar kupa chelsea'nin olur

Geri
Üst Alt