ŞL Yarı Final Kura Çekimi | 13.00 | 11 Nisan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakan Ergün

10 Numara!
Kalan takimlar: Chelsea, Atletico Madrid, Bayern Münih, Real Madrid

Tahminleriniz ve istekleriniz nedir?

Chelsea - Real

Atletico - Bayern

Chelsea - Atletico olmasin cunku Courtois bu maclarda kontrat daki ozel madde yuzunden oynayamiyor, ancak Chelsea ye mac basi 3 milyon euro oderlerse, bu para bizde yok dedi dun aksam Atletico nun bir yoneticisi.

Real - Bayern de yapmazlar, erken final olur diye..

Benim dusuncelerim boyle..

Uefanın son dönemki şikeli kuralarına bakılırsa Chelsea ve Atletico eşleşmez...Finali Real-Bayern yapmak isteyeceklerdir..

Chelsea - Real

Atletico - Bayern

Chelsea - Atletico yapmazlar cunku Courtois bu maclarda kontrat daki ozel madde yuzunden oynayamiyor, ancak Chelsea ye mac basi 3 milyon euro oderlerse, bu para bizde yok dedi dun aksam Atletico nun bir yoneticisi.

Real - Bayern de yapmazlar, erken final olur diye..

Benim dusuncelerim boyle..

Aynisini ben de düsünüyorum. Ama CHE-ATM ve BAY-RMA ne güzel olurdu :(

Cekimler yarin 13 te

Chelsea - Real Madrid , Atletico Madrid - Bayern Münih eşleşmelerini bekliyorum.

Uefa bence Madrid ile Bayerni eşleştirmez. Buna artı iki tur arka arkaya Ispanyol düellosu yaparlar mı bilemiyorum.

Benim tahminim:

Bayern-Atletico

Chelsea-Madrid

I am the one who knocks!

schalke dortmund dan sonra reale yine alman gelir bayern-real atletico-chelsea olur. bu arada bugün uefa avrupa ligi maçlarından şifresiz izleyebileceğimiz maç var mı

Bayern-Dortmund

Chelsea-Bayern

Barcelona-M.United

Inter-Bayern

Barcelona-M.United

M.United-Chelsea

Milan-Liverpool

Barcelona-Arsenal

Liverpool-Milan

Porto-Monaco

Milan-Juventus

Real-Leverkusen

Bayern-Valencia

Real-Valencia

M.United-Bayern

Real-Juventus

Dortmund-Juventus

Ajax-Milan

Juventus-Ajax

Milan-Barcelona

Marsilya-Milan

Boldladığım maçlar hariç hiç bir finalde 2 favori takım karşılaşamadı. Mesela son 3-4 yıldır beklenilen final Barcelona-Real Madrid finaliydi ama gerçekleşmedi. Milan'ın efsanevi dönemlerinde karşısındaki en güçlü takımlar M.United, Barcelona ve Chelsea'ydi ama Milan Liverpool ve Juventus'la final oynadı. Real Madrid'in üst üste kupalar kazandığı dönemde yine sürpriz 2 takım Leverkusen ve Valencia karşısındaydı. Arsenal en şaşalı 2000-2004 arasında final oynayamazken 2006'da daha zayıf bir döneminde final oynadı. Chelsea'den herkes Mourinho döneminde finaller beklerken Avram Grant ve Di Matteo dönemlerinde finaller oynadı. Porto-Monaco finali zaten kimsenin aklından bile geçmezdi.

Sözün özü 2000 öncesi az takımlı Şampiyonlar Ligi dönemlerini saymazsak 2008-2009 finali (Barcelona-M.United) haricinde hiç bir zaman en çok tahmin edilen final gerçekleşmedi. Bu sezon da en çok beklenilen final maçı Bayern Münih-Real Madrid gözüküyor sene başından beri ve bu 2 takım yarı finale kadar geldi ama yarı finaller hep sürprizli geçiyor. O yüzden Atletico Madrid ve Chelsea'den en az biri finale kalır diyorum ben..

Chelsea Bayern'i yenecek kadar güçlü takim, Mourinho Pep'i nasil yenmeyi iyi biliyor.

Çeyrek finalde nasıl Chelsa, Bayern, R. Madrid ve Barcelona eşleşmediyse bu turda da Real Marid, Bayern eşleşmez. Bariz bir şekilde favorilerin birbirlerini elemelerini engelliyorlar.

Bayern Münih - Real Madrid

Atletico Madrid - Chelsea

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Atletico - Real ve Chelsea-Bayern olur diye düşünüyorum.

Gönlümden geçen final ise Atletico'nun olduğu finaldir rakip önemli değil, sonuna kadar hakediyorlar.

Baronların yeni takımı Atl. Madrid Chelsea'yi eler, Chelsea zaten sıradan basit bir takım.

Ancak bu sene CL kupası Real Madrid'e verileceği için, Real Madrid - Münih eşleşmesi yapılmaz.

Madrid - Chelsea

Münih - Atl. Madrid eşleşmeleri olabilir.

Ancak Atl. Madrid'in elenmemesini isteyenler varsa, tam tersi olur, Münih - Atl. Madrid veya Real Madrid - Atl. Madrid finalleri olabilir.

Sonuç ne olursa olsun, şikeye ceza veremeyen zavallı UEFA'nın zavallı hale gelen turnuvası.

Real Madrid - Chelsea

Bayern Münih - Atletico Madrid

real-chelsea

bayern-atl

maçları olsun finalde real-bayern ve kupa realin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt