Slaven Bilic'den Galatasaray'a Gönderme

Melih Akan

Berlin Panteri
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Tottenham maçının ardından ilginç açıklamalar yaptı.

Takım olarak karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergilediklerini belirten Hırvat teknik adam, White Hart Lane gibi bir deplasmandan alınan 1 puanın oldukça kritik olduğunu belirtti.

Tottenham karşısında oynadıkları futboldan övgüyle bahseden Slaven Bilic, “Bu stadyumda Real Madrid ve Manchester United gibi ekipler berabere kaldıklarında seviniyor. Ben şahsen hakem 3 dakika uzatma verince üzüldüm ve 5 dakika uzatsın istedim” diye konuştu.

Slaven Bilic, “Galatasaray’ın Arsenal karşısında aldığı sonuçtan sonra biz Türk futbolu adına gurur duyulacak gecelerden birisini yaşattık” dedi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
burdaki beşiktaşlı arkadaşların hoşuna gitmiştir.dünden beri bjkye sevdalılar.Allah bi yastıkta kocatsın ne diyelim.

beşiktaşlılar kadar bir olayı abartıp abartıp göklere çıkaran bir topluluk dünya üzerinde yoktur

berabere kalmıslar

büyük zafer tabi bjk adına

ahahaha

Tottenham ligi düşünerek her ne kadar bu maçı sallamamış, maça rotasyon yaparak çıkmış olsa da adam haklı beyler. Çünkü onlar Emirates'te iyi oynadı ve 1-0 kaybetti, biz ise 4 yedik. Adam der tabi, biz olsak biz de derdik.

Senin de gscdeki bejeke sevdalılarının da allah belasını versin. Bakalım biz koyunca böyle konusabilecek misin?

İyi top oynuyolar ilk yarı biraz izledim gayette göze hitap eden futbol oynuyorlar. Normal bu tarz açıklamalar. Gönderme olarak almamak lazım bunu.

2 sezondur şampiyonlar ligin de neler yaptığımızı biri bilic'e söylesin :)

Bence Prandelli'ye laf atmış o kadar imkan var sende iş yok der gibi.Bildiği bize göz kırpmış çingen Bilic.Ayrıca biz 2 sene cl'de tur atlamasak sen nereye Tottenham'la maç yapıyorsun Slaven.

İyi top oynuyolar ilk yarı biraz izledim gayette göze hitap eden futbol oynuyorlar. Normal bu tarz açıklamalar. Gönderme olarak almamak lazım bunu.

Bence de gönderme dememeliyiz. Aşagilik kompleksi diyelim. Saçmalamiş resmen.

drogba kobrayi saldiktan sonra kafa gitti bunlarda

tamam da bunu boyle, bu kelimelerle soylediyse, ki ben soyledigini zannetmem... haksiz mi?

Bırakın sevinsin Zavallılar Tottenhamın yedek kadrosu ile berabere kaldılar büyük başarı onlar için

biz bunlara gönderme yaparsak sabaha kadar göndersek yetmez.

Eğer buna sevinmişse ve bunu Türk futbolu adına gurur gecesi olarak görmüşse Biliç, bizim tarihimizi ona okutmak gerek.

GT-I9300 Tapatalk

Türk futbolunun gururu olmak ne kadar da basitleşmiş görmeyeli. Yakında şerefli yenilgiler dönemine geri döneriz. 3-0 yenilince yenildik ama ezilmedik edebiyatı başlar artık. Bu tarz açıklamalar Türk futbolunu daha da aşağılamaktan öteye gitmez. Aslında resmen yerin dibine sokmuş ülkeyi farkında olmadan. Hani iyi oynadık, oynadığımız futbolla gurur duyuyoruz falan dersin de, Türk futbolunun gururu olmak nedir? Kaldı ki dün yenseydin bile Türk futbolunun gururu falan olmazdın.

bı anlatsın bakalım tote kac rotasyonla baslamıs...a2 takımıyla berabre kaldık dıye sevınıyor garıbım

Geri
Üst Alt