Slavko Vincic Cumartesi Günü Slovenya Ligi’nde Maç Aldı

Bunlar yabancıyı getiremeyip Türk hakemine dönüp sonra bize yenilimce mağdur edebiyatı peşindeler herhalde. Bunların ne tür bir pislik yapma isteğini düşündükçe aklım karışmıyor değil. Çok şeytani durumlar mevcut

José María Sánchez Martínez İspanyol hakemi konusunda da bir iddia vardı bu hakem olacak diye Haluk'un bu günkü programında yorumlarda birisi atmıştı.

herif 46 yasinda

4 günde 3 musabaka yönetmege kalkisirsa nallari diker muht
Bizim ligde topun oyunda kalma süresi 40 dakika falan ya vardır ya yoktur. Zaten zırt pırt düdük çalıyorlar. Bizim dangalak hakemler koşmadan maç yönetiyorlar, bu da koşmadan yönetir nolacak ki.

Hatta şöyle söyleyeyim fiziksel olarak bizim ligde maç yönetmek bu hakeme ya da başka bir yabancı hakeme aynı antrenman gibi gelir. Tabi mental olarak durum değişir, bizim ligde maç yönetmek adamın kafasını şey eder sen anladın.

city-real maçının hakemi geliyor

Buna da laf etmezsiniz heralde

Ben dedim vincic ismi fake diye

Tüm gs camiasını tongaya düşürdüler

Rumen olur.O da aslında tam doğru isim değil fakat düzgün yoneticegini düşünüyorum cl finali için büyük adaylardan çünkü

Istvan kovacs avrupa sampiyonasinda cekya macimizi yönetmisti

Kart rekoru kirmisti

Yani bol kartli bir derbi olur

Istvan kovacs avrupa sampiyonasinda cekya macimizi yönetmisti

Kart rekoru kirmisti

Yani bol kartli bir derbi olur
İyi işte. Algı yapıyorlar ya kart görmüyoruz diye. Biz kart girmeyi bırak adamlara faul bile calmıyorlar.

Göreceğim ben şimdi Fred'i, oynarsa Djiku'yu ve özellikle Amrabat'i.

seneye kadıköydeki derbiye yabancı hakem atamayan tff namussuz şerefsizdir o zaman hadi bakalım

Diğer Romen falan da gelmesin, hatta Marciniak falan da olmaz. Doğu Avrupa'dan gelecek kimseye güven olmaz. Bundesliga'da veya EPL'de üst düzey maçlar yönetmeye devam eden, yine önemli UEFA-FIFA maçlarını da yöneten, bugüne kadar adı en ufak skandala, şaibeye karışmamış, kariyer hedefleri süren, emeklilik yaşına uzak biri gelmeli ille gelecekse...

Ayrıca eğer orta hakem bu kadar kariyerli vs olacaksa VAR hakemi de öyle olmalı.

Geri
Üst Alt